Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spocik Lubuski :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

He, he! Ale się popłoch dzisiaj zrobił. Z niektórymi nie zdążyłem się pożegnać ;)

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 161,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

hej hej.. a ja znowu z problemem... masakra zaczyna mnie bolec to auto... ale przejde do meritum... otoz jade sobie do pracy dzisiaj grzecznie 100/h i nagle wylecial jakis golf trojeczka.. no spoko chce to niech pedzi.. ale wyminal mnie i juz mu sie para skonczyla bo z naprzeciwka cos lecialo wiec sie wcisnal miedzy mnie a tira ktory jechal przede mna.. no i luz.. ale w zwiazku z tym jego wciskaniem poczulem nagla potrzebe hamowania coby sie zmiescil... niestety auto tej potrzeby nie mialo... pedal sztywny jak poranny wzwod a hamowania zero.. prawie mu wjechalem w bagaznik ale na szczescie jakos sie to rozeszlo... przeczytalem dzial hamulcowy i wynika z niego, ze albo woda w plynie i zamarzl< sprawdzoen plyn jest ok> albo lacznik w grodzi padl i sie zassal< do sprawdzenia> albo po prostu klasycznie padlo servo.... no i jak to sprawdzic na szybko czy dziala czy nie?? wciskalem pedal na zgaszonym silniku i odpalalem silnik.. zero roznicy przy wcisnietym pedale... dalej twardy.. ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie cos na ten temat to prosze o jakies wskazowki bo zaczynam wymiekac... a chcialbym pojechac do mechanika z jakims konkretem zeby mi nie zaproponowal wymiany polowy auta oczywiscie w okazyjnej cenie... pozdrawiam i z gory dziekuje za odpowiedzi...

PS wracalem z pracy hamulce dzialaly normalnie.. hamowalem co chwile mocno i slabo i dzialaly abs sie zalaczal.. hydrozagadka

Opublikowano

:hi:

Ja panowie odpadam z wolsztyna, nie dam rady :kwasny:

Opublikowano

kto byl w wolsztynie??;>

Opublikowano
  • Autor

nikt od nas

od nich 10-15 aut

ja nie moglem....

Opublikowano

hehe to siara troche chyba, nie?:P

Opublikowano
  • Autor

24 kwiecien lecimy do rothenburga

pic1en.jpg

jak rok temu

mega wielki zlot cultstyle i grupy vag![br]Dopisany: 14 Marzec 2010, 12:21_________________________________________________cale info w pierwszym ( glownym ) poscie

Opublikowano

24 kwietnia mialem jechac na tor w Poznaniu ale .... :naughty:

jaki przyblizony koszt wyjazdu ?? :)

Opublikowano
  • Autor

w tamtym roku 5 eurakow kosztowal wjazd od osoby

z zg jest tam ok 100km w jedna strone

czyli ch*j nie koszty :kox:[br]Dopisany: 14 Marzec 2010, 15:51_________________________________________________WiesiekM

http://www.allegro.pl/item962054311_audi_a4_b7_avant_kpl_foteli_fotele_sportowe.html :gwizdanie:

? co ty na to ?

Opublikowano

siema ja mam pytanie bo bedzie mi potrzebna wasza pomoc w kazda niedziele o 16 ale w zg tak?? bo nie moge elsy zainstalowac i wlasnie mam problem z nia wiec bede potrzebowal waszej pomocy

Opublikowano
  • Autor

jesli tu nikt nic nie pisze ... to raczej nie ma nas w niedziele ;) wiec pewnie ta niedziela tez bedzie pusta

Opublikowano

w ten weekend jeszcze nie ale w nastepny moge podjechac, zreszta dawno mnie nie bylo :) chetnie bym zobaczyl klape ktora Topor mi zwinal ;( :tongue4:

Opublikowano

no panowie może się niedługo jakoś spotkamy?

Opublikowano

np za tydzien co koledzy na to??

w nastepna niedziele?/

Opublikowano

to jak z tym spotem 28 ;p

Opublikowano
  • Autor

mozemy zrobic ;)

Opublikowano

to jak 28 tylko ja nowy jestem i prosze napisac gdzie drodzy koledzy

Opublikowano

SPOTY ZIEMI LUBUSKIEJ: KAZDA NIEDZIELA, ZIELONA GÓRA PARKING POD CARREFOUR Godz. 16:00

tylko nie bierz doslownie slowa "kazda" :decayed: za tydzien chetnie podlece na chwilke :wink4: