Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spocik Lubuski :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

NyPal z ta kreska to nie chodzi dokladnie o sciganie sie ( chociaz kto bedzie chcial ten moze :evil: ) ale o to ze w zielonej gorze na kresce jest duzo miejsca i nie uczeszczana droga....

to mam nadzieje ze bedzie nas chociaz 5 osob ;)

ma ktos jakis dobry aparat i dryg do zdjec z was ? bo ja mam zwykla cyfrowke sonego i krzywe rece :|

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 162,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nowak_zg jesli bedziecie organizowac spota tylko w wypadku gdy zapowie sie wicej niz 4 samochody to mozecie sie nie doczekac. W opolu tez ie zawsze jest kolorowo, czasami kolega NyPal byl sam, albo mi zdazalo sie nie doczekac na nikogo, lub byly 2 auta, no ale po kilku takich spotach (a u nas jest to zawsze piatek wieczor) jest tydzien kiedy pojawia sie 6 8 albo 12 aut. nigdy nie wiedaomo i to jest w tym najfajniejsze :kox:

to jest oczywiscie tylko i wylacznie moj punkt widzenia Pozdrawiam Was srdecznie

Opublikowano
  • Autor

cloo spot bedzie tak czy siak czy bedzie 2 auta czy 5 ... ja tylko napisalem ze mam nadzieje ze bedzie przynajmniej 5 ;)

Opublikowano

NyPal - stary, spoko, możesz być pewien że do Ciebie o pomoc na zlocie (jeżeli się pokażesz) na pewno się nie zwrócę. Bądź spokojny. Nie wiem po ilu postach napisanych na forum wg. Ciebie można zwrócić się do kogoś o pomoc i właściwie mało mnie to interesuje.

p.s.Proszę, nie odpowiadaj bo nie mam zamiaru prowadzić dyskusji na temat "bezinteresowności".

Mam nadzieję ze pogoda trochę się nad nami zlituje i nie będzie lało chociaż z prognozy wynika, że na 40% będzie padało. W razie w. można skoczyć pod Careful'a.

Będzie może ktoś z Żar (oprócz mnie :P)?

Opublikowano

NyPal - stary, spoko, możesz być pewien że do Ciebie o pomoc na zlocie (jeżeli się pokażesz) na pewno się nie zwrócę. Bądź spokojny. Nie wiem po ilu postach napisanych na forum wg. Ciebie można zwrócić się do kogoś o pomoc i właściwie mało mnie to interesuje.

p.s.Proszę, nie odpowiadaj bo nie mam zamiaru prowadzić dyskusji na temat "bezinteresowności".

no to CI NyPal-q kolega pojechal ;) jak widac czasem 3ba sie ugryzc w ozor :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

15;00 mc donald - dzis ;]

Opublikowano

kurde taka okazja zmarnowana :( dzisiaj w nocy sie zarejestrowalem na forum i teraz dopiero przeczytalem o zlocie... :( moze i bym zdazyl przyjechac... jednak jestem chory i nie da rady... :( ale czekam na kolejny i licze na to ze sie spotkamy... :> albo moze zrobimy cos wiekszego lubuskie-wielkopolskie...?? lubuskie-zachodniopomorskie...?? jednak chyba najlepiej jak narazie spotkamy sie sami LUBUSZANIE :P:) pozdrawiam serdecznie i czekam na jakies zdjecia badz informacje po zlocie :> :)

Opublikowano
  • Autor

bylo "super" cale oprocz mnie 1 osoba ! - puniek.

nie wiem po co niektorzy tutaj sie deklaruja ze beda a nie przyjezdzaja ....

nastepnym razem jak bedziecie pewni ze chcecie zlot to dajcie znac ... zeby nie bylo znowu tak ze zadeklaruje sie pare osob a przyjade ja i puniek....

emil_em no szkoda ze cie nie bylo bo bylo by nas chociaz trzech.

:bicz: dla tych co sie deklarowali a nie przyjechali

Opublikowano

no to było by nas trzech , jak by ... dojechałem do nowej soli i :wallbash: , chyba jestem wytłumaczony ??

88634dc12c6fa739m.jpg

Opublikowano
  • Autor

o kurde ..... :/// tomigsi to sie nazywa pech :| ale co to zrobilo takie dziwne uszkadzenia ? jakies zwierze ?

150PS mi pisal ze sie spozni i wlasnie zadzwonil... ale niestety we 2 za dlugo niestalismy i juz po zlocie :)

czyli pozostaje nam organizowac nastepny termin ....

i liczyc na wiecej szczescia tym razem

Opublikowano

wiecie co ja juz mysla ze tak mieszkam w zajebi*** miejscowosci turystycznej...(kolo miedzyrzecza) jesli ktos kojarzy... to miedzy gorzowem a zielona... napewno mozemy zrobic u mnie tzn w mojej miescinie jakis na wiosne... fajne osrodki jeziorka klimacik i mozna naprawde milo spedzic czas... tylko trzeba sie zadeklarowac naprawde i zrobic naprawde fajny zlocik nie tylko lubuskiego tylko np tak jak pisalem kilku osciennych wojewodztw :)... zastanowmy sie nad tym powaznie...:) pozdrawiam serdecznie klubowiczow :)

Opublikowano
  • Autor

kazdy by chcial u siebie ....

a gdzie bedzie to zadecyduje wiekszosc

ja znowu jestem jak cos za mc donaldem i potem na kreske na makro ( ci co beda chcieli to sie poscigaja na 1/4 ) a reszta sobie pogada ;)

Opublikowano

Łagów.. :kox: :kox:

Opublikowano

Łagów.. :kox: :kox:

nie nie nie lagow ale tez blisko i tez cos podobnego :P:) nie chodzi o to czu u siebie czy nie... chodzi o to ze nie na jeden dzien tylko na noc naprzyklad.. wieksza ilosc osob jakas impreza na zakonczenie ognisko lub tp... pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor

no to jak tak to ok ... ale to dopiero jak bedzie ladna pogoda czyli za pare miechow

a teraz cos trzeba skminic zeby sie mniej wiecej zapoznac chociaz w pare osob na krotszy czas ( pare h ) pogadac o a4 i o innych temat... poogladac swoje audiczki... pojezdzic etc ;)

Opublikowano

tak tak dokladnie:) zapoznac sie i wogole...:) nom na wiosne tak mysle jak bedzie ladnie...:) a juz najlepiej latem kiedy jest pelno wczasowiczow/EK :P:) trzeba pomyslec niedlugo nad jakims ale zgrac sie bardziej zeby nie bylo tak jak mowiles dzisiaj... :) pozdrawiam

Opublikowano

Jakby nie było... pierwszy Spot Lubuski zaliczony – Gratuluję uczestnikom :oklaski:

Współczuję tomigsi... :wallbash: podobnie jak on mam uszkodzone autko, w piątek miałem oględziny... :confused4: wstyd jeździć skasowanym autkiem :thumbdown: muszę podreperować

i mogę myśleć o kolejnym Spocie... :a4fan:

Opublikowano

tak racja zaliczony :) teraz tylko czekajmy na kolejny tym razem miejmy nadzieje ze zbierzemy sie w liczniejszym gronie... :P:) pozdrawiam :)

Opublikowano

16,12,07 próbujemy ponownie? może teraz będą 3 osoby?[br]Dopisany: 11 Grudzień 2007, 13:54 _________________________________________________odwoluje 16,12,07 :/ sory panowie za wprowadzanie w blad ale wlasnie zaskoczylem ze 16.12.07 mam zjazd na uniwerku (nestety studiuje) oczywiscie spocik moze sie odbyc ale coz mnie nie bedzie a nie chcial bym zeby znowu bylo tak ze ci co sie deklarowali to olali...hmmm wlasciwie to by byla ostatnia data w tym roku bo nastepna niedziela to jakos 23.12 bedzie a dzien przed wigilia chyba nikt nie przyjedzie nie:D no a potem to jeszcze 30.12 zostaje tez dzien wiadomo przed czym :D chyba ze wymyslicie jakis inny dzien ale to znowuz malo komu moze pasowac... no coz ... TRZA PRÓBOWAĆ

Opublikowano

Ale żenada, sorry, ale np. my hulamy na calego, dopiero wrocilismy z Karpacza, a juz sie wybieramy do Cz-wy, w styczniu prawdopodobnie do Zakopca, no a potem do Wisły, w miedzyczasie u nas w domq imprezki...

Wierzcie nam, ze poznaje sie na spotach zaje...fajnych ludzi, tak, ze po paru spotkaniach nie mozna bez nich żyć po prostu-to nie jest tylko moje zdanie, ale paru innych również że sie uzalezniliśmy od siebie, od swojego towarzystwa, mamy kontakt na codzień, a nie tylko na spotach... czego i Wam życze ...

----------------------------------------------------------------------------------

Dorota