Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spocik Lubuski :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

o dzieks Ive;) nie wiedzialem.

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 161,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

NOWAK JAK WYŁĄCZNIK

:kox:

Opublikowano
  • Autor

dziala ten stary ... musze go wyjac dzis i sprawdzic kod jaki na nim jest zeby zamowic wylacznik z takim samym kodem[br]Dopisany: 19 Styczeń 2009, 17:32_________________________________________________dziala stary narazie ... ale i tak wymieniam

Opublikowano

no wymieniaj chodzi ,ale jak sie raz już przyciął to się przytnie drugi raz tylko nie wiadomo kiedy :mysli:[br]Dopisany: 19 Styczeń 2009, 17:35_________________________________________________no pany lakierek już kupiony na zderzak tylko pomalowac i będzie odlot po założeniu :kox: :kox: :naughty:

Opublikowano

mi wczoraj poleciała końcówka drążka, brakuje milimetr żeby wyskoczyła, jutro wymiana

:audi::a4fan:

Opublikowano
  • Autor

uu ja juz mam za soba wymiane ( z 2-3 miechy temu )

8 wachaczy ori

koncowek drazkow i samych drazkow lemfordera

nowych srob do wachaczy

lozysk

klockow

amorow i sprezyn h&r

wiec na jakis czas mam spokoj ..... :gwizdanie:

Opublikowano

:banan1: :banan1: :banan1: :banan1: :pierdzioch: :pierdzioch: :pierdzioch::travolta:[br]Dopisany: 19 Styczeń 2009, 17:48_________________________________________________

uu ja juz mam za soba wymiane ( z 2-3 miechy temu )

8 wahaczy ori

koncowek drazkow i samych drazkow lemfordera

nowych srob do wahaczy

lozysk

klockow

amorow i sprezyn h&r

wiec na jakis czas mam spokoj ..... :gwizdanie:

no stary to troche zainwestowałeś[br]Dopisany: 19 Styczeń 2009, 17:49_________________________________________________topor jak tam fele odebrane,napewno wygladaja extra :oklaski: :oklaski: :oklaski:
Opublikowano

exstra to malo powiedziane !!:) jest :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

dzisiaj dorezalem sobie symetryczne swiatlo przeciwmglowe;) :kox:

Opublikowano
  • Autor

to mi dorezamy/sz na weekend ?

Opublikowano

no no no tylko topor,nowak,ghost i ja picujemy furki a reszta to chyba jeszcze w letargu zimowym i nie mogą sie obudzic,chyba że chcą zostać w orginale :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :audi::thumbup::banan: :banan:[br]Dopisany: 19 Styczeń 2009, 20:53_________________________________________________ :oops:sorki jeszcze krótki szykuje furacza :wink4::embarrassed:

Opublikowano

to mi dorezamy/sz na weekend ?

loozik.

Opublikowano

Znowu mnie nie bylo na spocie i znowu mnie cos ciekawego ominelo :angry: mam nadzieje ze niedziela 18 ??

Opublikowano

:hi: jak chce szyby przyciemniać to lepiej folia czy w piecu ?? pewnie wiecie coś na ten temat :gwizdanie:

http://www.technicolor.pl/szyby.html

folią

Opublikowano

_________________________________________________ :oops:sorki jeszcze krótki szykuje furacza

no... :)

Opublikowano

Folia. ja w swojej folia mam zrobione i jestem zadowolony. Mi zrobil za 230 tyl i boczne tylnie wiec jak bedziesz chcial dam ci namiar

Opublikowano

no to mniej więcej już wiem jak coś to się odezwę :good:

Opublikowano
  • Autor

609145856 (mariusz) jak bedziesz dzwonic to mow ze od Pawla z czarnej a4 jestes.

robil on parunastu moim kolega min. krotkiemu w 2 autach, mi 5 razy gdzies ;) ( bo czesto sciagam dzieki policji ), audiii a4 z tego forum oraz paru kolega ktorzy jezdza po zg ( ogolnie chyba robi najwiecej aut w zg ... bo w roku ok 300 Aut z tego co pamietam )

Klei szyby bez wyciagania ich z drzwi i bez zdejmowania tapicerki! ( nie beda ci potem swiszczec uszczelki i nie polamie ci plastikow przez to ) docina je chyba najlepiej w zg

folie tez ma bardzo dobre bo ma duzo rodzajow oraz ma takie ktore przy sciaganiu nie pozostawiaja kleju na szybie ( jest to duzy + gdy musisz zrywac przod przy policji to nie musisz potem czyscic szyb z kleju )

szczerze polecam i ci co u niego robili to w 99% tez go polecaja.

Opublikowano

o prosze kolejny kontakt dla mojej furmanki,a nie orientujesz sie za ile oklei mojego avanta jasną folią tak jak ma Krótki[br]Dopisany: 20 Styczeń 2009, 18:52_________________________________________________ :notworthy: :notworthy: :mysli:

Opublikowano
  • Autor

orientuje....

300-400zl

napewno nie wiecej

zalezy czy chcesz wszystkie szyby oprocz czolowej

czy tylko te ktore dopuszczaja polskie przepisy[br]Dopisany: 20 Styczeń 2009, 19:36_________________________________________________jak dzwonicie to mowcie ze ode mnie ( jakby na to nie patrzec to moj calkiem dobry koleszka ) i jak slyszy ze ktos ode mnie a nie z numeru ktory ma na aucie to tez troche inaczej liczy

wiec pamietajcie jak cos to ..... od pawla z czarnej a4 ;]