Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spocik Lubuski :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

i po wszystkim 0,7 zrobimy :drinks: :drinks: :drinks::good:[br]Dopisany: 20 Styczeń 2009, 20:41_________________________________________________oki :gwizdanie: :gwizdanie:

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 161,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nowak niepijacy:D ale ja moge przechylic za niego:D :>

Opublikowano

609145856 (mariusz) jak bedziesz dzwonic to mow ze od Pawla z czarnej a4 jestes.

robil on parunastu moim kolega min. krotkiemu w 2 autach, mi 5 razy gdzies ;) ( bo czesto sciagam dzieki policji ), audiii a4 z tego forum oraz paru kolega ktorzy jezdza po zg ( ogolnie chyba robi najwiecej aut w zg ... bo w roku ok 300 Aut z tego co pamietam )

Klei szyby bez wyciagania ich z drzwi i bez zdejmowania tapicerki! ( nie beda ci potem swiszczec uszczelki i nie polamie ci plastikow przez to ) docina je chyba najlepiej w zg

folie tez ma bardzo dobre bo ma duzo rodzajow oraz ma takie ktore przy sciaganiu nie pozostawiaja kleju na szybie ( jest to duzy + gdy musisz zrywac przod przy policji to nie musisz potem czyscic szyb z kleju )

szczerze polecam i ci co u niego robili to w 99% tez go polecaja.

dzięki Nowak :) namiary są ale jeszcze zobaczę w niedziele jak to u ciebie wygląda i się pomyśli a narazie trzeba zainwestować w bujany fotel :confused4:

Opublikowano
  • Autor

u mnie chwilowo nie ma ( czytaj. ja mam szczescie do policji )

5 razy ogolnie chyba

4 razy w ciagu 3 miechow

3 razy w miesiacu

2 razy na jeden weekend

costa takiego

tak wyglada moje skrobanie szyb

ale ja sie nie poddaje

Opublikowano

aha no to sie naogladam :) ważne by sie nie poddawac :good:

Opublikowano
  • Autor

to zobaczysz u krotkiego np... lub u kolegi co ma s3 lub u kolegi co ma e36

jesli bedziesz chcial zobaczyc to mam paru kumpli ktorym mariusz robil ;) iwec nie ma problemu

Opublikowano
:hi: no to poogladam :naughty:
Opublikowano

hej Chłopaki.. zdobylem swoje 4 pierscienie... na poczatek polutowalem panel kilmatronica- jeszcze troche mruga ale musze go rozkrecic przy okazji. W kazdym razie takie pytanko... jestem ze Świebodzina wiec do Falubazow mam niedaleko:) mam FIS w autku i chcialbym zrobić go na angielski bo po niemiecku to srednio kumam.. ktos ma VAGA zeby to mozna zrealizowac czy musze szukac mechaniora jakiegos?? pozdrowka.

Opublikowano
  • Autor

wpadnij na spot w niedziele o 18:00 to mysle ze cos poradzimy z tym twoim fisem :cool1:

malin ma VAG`a wiec musisz sie do niego ladnie usmiechnac to pewnie ci pomoze jesli bedzie umial

hary_ns ty tez wpadnij :hi:

Opublikowano

No dzieki za zaproszenie ale moze byc problem bo w niedziele o 18.00 to ja z pracy wychodze... jednak jak mi sie uda cos zmontowac to na pewno wpadne... zreszta spoty co tydzien wiec ktoras niedziela na pewno bedzie wolna.

Pozdrawiam

Opublikowano

wpadaj na spoty zapraszamy :hi: :hi: :hi::quattro:;)[br]Dopisany: 21 Styczeń 2009, 21:13_________________________________________________a tak poza tym to widze że mieszkasz blisko mnie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

rowniez zapraszam!!

Opublikowano
:hi: ja będę na bank bo się szykuje już trochę i nie mogę dojechać jakoś...
Opublikowano

czyli uslyszymy jak szczeka stara dobra V6:D :good:

Opublikowano
:) nie wiem jak brzmi na tle innych aut ale sie zobaczy :)
Opublikowano

moim zdaniem najlepiej jesli chodzi o B5;) (nie mialem okazji sluchac na zywo tylko 2,7 bit)

Opublikowano

no to bedzie okazja do posłuchania i pewnie ogólny przegląd za free :tongue4::)

Opublikowano

Spoko.

Wentyl nie wiem czy tak blisko bo do Babimostu to ja mam ze 40-50km. Wiem bo kiedys do pewnej Joli tam jezdzilem...

Poza tym mam zle zkojarzenie z Twego miasta z powodu pewnego zakretu. Zaraz przy wjezdzie... kiedys mialem tam mala krakse...

Sorry za ten OT.

To do zobaczenia przy najblizszej okazji;-) :hi:

Opublikowano

Moze koles wpdnie z nowogrodu. B5 2.6 150 ps . Musze go jeszcze tylko namowic to beda 2 2.6 :>

Opublikowano

no to dus kolege!!:)