krotki Opublikowano 7 Września 2008 Opublikowano 7 Września 2008 ja 14 nie moge... - pracuje - chyba że spota zrobicie przed Kawonem :gwizdanie:
wentyl Opublikowano 7 Września 2008 Opublikowano 7 Września 2008 obojętnie można chyba i tam a co szefostwo cie puści ha ha ha albo po premii i spocie co
krotki Opublikowano 7 Września 2008 Opublikowano 7 Września 2008 póki nie sprawdze to sie nie dowiem hehehe - zobaczymy...
wentyl Opublikowano 7 Września 2008 Opublikowano 7 Września 2008 ok kolego tylko żartowałem ale możemy pomyślec co reszta na to
Nowak_zg Opublikowano 8 Września 2008 Autor Opublikowano 8 Września 2008 krotki to proponuj inna date i godzine moze bedzie pasowac wszystkim
Iverson Opublikowano 8 Września 2008 Opublikowano 8 Września 2008 a może by tak Panowie wpadli do nas do Poznania na spota,daleko nie ma, organizujemy gokarty, można by jakieś zawody ciekawe zrobić...
wentyl Opublikowano 8 Września 2008 Opublikowano 8 Września 2008 jeśli chodzi o mnie nie widze żadnych przeszkód. dzięki za zaproszenie
Smieszny Opublikowano 8 Września 2008 Opublikowano 8 Września 2008 Ja bede studiowal w poznani to ja na 100% bede na spocie w poznaniu A jak z terminem na spot w ZG??
wentyl Opublikowano 8 Września 2008 Opublikowano 8 Września 2008 No nie wiem była rozmowa na 14.09 ale coś przycichło .Jak 14 jest aktualny to ja sie pisze
Nowak_zg Opublikowano 9 Września 2008 Autor Opublikowano 9 Września 2008 ja na conajmniej miesiac odpadam ze spotami ... ci co wiedza dlaczego niech nie mowia tego publicznie na forum.
krotki Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 ja na conajmniej miesiac odpadam ze spotami ... ci co wiedza dlaczego niech nie mowia tego publicznie na forum. -o co chodzi??? - znowu wyrósł gdzieś słupek którego wcześniej nie było???
Nowak_zg Opublikowano 9 Września 2008 Autor Opublikowano 9 Września 2008 ja na conajmniej miesiac odpadam ze spotami ... ci co wiedza dlaczego niech nie mowia tego publicznie na forum. -o co chodzi??? - znowu wyrósł gdzieś słupek którego wcześniej nie było??? nie.... wyrosla baba w hondzie crv i sobie cofnela hakiem holowniczym w moj ksenon, zderzak od s4, maske i blotnik
Piechol Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 o żesz kurfa... co za baba... to z jaką prędkością to zrobiła, że wszystko praktycznie ruszyła?
Nowak_zg Opublikowano 9 Września 2008 Autor Opublikowano 9 Września 2008 o żesz kurfa... co za baba... to z jaką prędkością to zrobiła, że wszystko praktycznie ruszyła? 3 raz w tym roku moje auto stalo i ktos w nie przyje*al 1 raz. sasiad na parkingu cofnal mi w blotnik zderzak i lampe 2 raz. tir toczac sie do dystrybutora paliw rozjebal mi blotnik zderzak i nadkole 3 raz teraz ta oto pani rozwalila mi przod swoim hakiem holowniczym i oslona kola zapasowego ja to mam szczescie dobrze ze to drobne stluczki a nie jakies mocne dzwony ;p
Piechol Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 dobrze ze to drobne stluczki a nie jakies mocne dzwony no to faktycznie z Twoim szczęściem coś nie teges... :gwizdanie: dzwon nie dzwon ale i tak wkurw jest
topor Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 no to i ja sie odezwe:D ja proponauje jakis wiekszy spocik zrobic... moze w polowie drogi z poznaniakami sie spotkac.... i zeby wszystkim pasowalo, byloby git;)
wentyl Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 nie widze problemu tylko wiecej chętnych a nie 2 czy 3
Nowak_zg Opublikowano 9 Września 2008 Autor Opublikowano 9 Września 2008 ale ustalmy odlegly termin zebym zdarzyl zrobic auto ! ;P jutro przyjdzie rzeczoznawca .... i jak tylko dostane siano to naprawiam ;p ewentualnie jesli nie zdarze to pojade z kims z was ;p ale przeciez tam chodzi tez o to zeby pokazac auta .....
wentyl Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 no i kiedy by to miało byc[br]Dopisany: 09 Wrzesień 2008, 23:18_________________________________________________mozna się zgrac nie widze problemu
Nowak_zg Opublikowano 9 Września 2008 Autor Opublikowano 9 Września 2008 nie wiem ;p .... w sumie proponujcie najwyzej jak zrobie auto to spotkamy sie jeszcze raz a teraz ja sie bujne z kims ;p
Rekomendowane odpowiedzi