Nosb Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Ma ktos taki lakier na aucie ? Zdjecie z bliska lakieru by mnie interesowalo
Reggi Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 http://www.google.pl/images?hl=pl&source=imghp&biw=1296&bih=648&gbv=2&aq=f&aqi=&oq=&gs_rfai=&q=dolphin%20gray&tbs=isch:1 Poźka siwy był chyba dolphin gray
Nosfer Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 A pamiętacie B5 Angeliki ? - ona miała lakier fest ! :kox: slawka trzeba by zapytać, może by pamiętał.
Nosb Opublikowano 6 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2011 Rags chodzilo mi bardziej o kogos kto ma takie auto zeby cyknal dokladna fote z bliska i nie gray tylko grey !
Cineksik Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 na A3 mam ten lakier, także jak spamiętam to jutro cyknę (napisz dokładnie jak chcesz)
Nosb Opublikowano 6 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2011 No tak z wierzchu i z bliska ( chodzi mi mniej wiecej jak ma grube ziarenke matalic )
Cineksik Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 oki, coś się postaram a co Ty kombinujesz z tym kolorem :?:
Cineksik Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 malowac swoją Proste fakt, malowanie w tym projekcie będzie najprostsze
letallec Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Ja mam , ale o jakie zdjecie dokladnie chodzi?
Nosb Opublikowano 6 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2011 Z bliska Zeby oblukac jak wygladaja drobinki w sumie Bo nie wiem czy daytona czy dolphin + pewnie zrobie maly bonusik do barwy
Reggi Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 malowac swoją Proste Tyyle pięknych kolorów jest..a Ty chcesz na szaro To już Twój czarny lepszy
Nosb Opublikowano 6 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2011 Ten tez jest gites Chcialem cos na czym widac ksztalt i poszerzeni ( na czarnym to wszystko ginie :/ ) . Odpadaja jakiekolwieg oczojeby ( imola , orange ) , nogaro tez tak sobie. Chcialem cos jasniejszego ale ciagle ciemne , klasyczne i na pewno nie kujace w oczy I prosze nie watpic w wybor trzy dni mnie leb bolal od myslenia na jaki Na pewno to nie bedzie zwykly szaraczek Tutaj masz daytona grey : A tutaj ( niestety bardzo kiepskie ) dolphin grey + maska carbon :
Reggi Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Daytona fajna..grube ziarno Nie myślałeś nad jakimś błękitem.. brązem ze złotem, gunmetalu ?
Remik-A4 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 moim zdaniem idealny kolor dla RS4 B7 sportowo/elegancki kolor podkreslajacy ksztalt Daytona grey - http://www.audi-sport.net/vb/detailing/101414-audi-rs4-daytona-grey-pearl.html
letallec Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Niestety nie zrobie, albo przynajmniej nie pokaze Moj sprzet foto jest do du.y i nie widac efektu. Dolphin gray do RS4 nie zachwyca, ale ja jestem zadowolony
grubcio1980 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Daytona jest , chyba lepiej od "delfina" .
Cineksik Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Daniel porobiłem parę zdjęć ale straszna lipa wyszła i jeszcze bateria padła , postaram się jeszcze jutro coś przy lepszym świetle cyknąć (daj @ w razie W wyślę oryginały)
Nosb Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2011 On nie ma zachwycac... Kolor nie ma byc wizytowka auta Ono ma po prostu dobrze wygladac... A w czarnym nie ebdzie widac ksztaltow a kazdy inny albo mi sie nie podoba albo zbyt krzykliwy a ja chce skromnie :gwizdanie: Chlopaki spokojnie Podeslijcie co macie to nie konkurs foto
Rekomendowane odpowiedzi