Flyer Opublikowano 8 Listopada 2007 Opublikowano 8 Listopada 2007 Sluchajta Dostalem od szkopa komplet zimowek na stalowkach "16 - felgi ori audi, wszystkie opony oczywiscie takie same. Niestety jedna para jest wyraznie bardziej starta niz druga o jakis 1mm. Mam dylemat - zakladac, czy nie. Chodzi oczywiscie o zycie napedu i wszechobecne teorie, ze przy Q opony scieraja sie identycznie i takie tez musza byc. Jakie sa Wasze doswiadczenia i co radzicie?
cayenne Opublikowano 8 Listopada 2007 Opublikowano 8 Listopada 2007 Wychodzi na to,że szkop miał FW. Jak dobry stan to zakładaj.1mm to nie tak tragicznie.
Flyer Opublikowano 8 Listopada 2007 Autor Opublikowano 8 Listopada 2007 To sa zimowki z felgami od mojego auta, ktore dostalem w komplecie podczas kupna, wiec nie mial FWD Temat generalnie opanowany. AKP pomoglo. http://www.audiklub.org/phpBB2/viewtopic.php?t=67357
cayenne Opublikowano 8 Listopada 2007 Opublikowano 8 Listopada 2007 Dostalem od szkopa komplet zimowek na stalowkach "16 - felgi ori audi, wszystkie opony oczywiscie takie same To sa zimowki z felgami od mojego auta, ktore dostalem w komplecie podczas kupna, wiec nie mial FWD To trza to było napisać w 1-szym poście Pomyślałem,że fajny ten szkop,jak rozdaje zimówki Problem rozwiazny wiec nie ma się co rozgadywać. :th: Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi