bynionr1 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Proszę o radę , jak zapobiec temu problemowi ,wypróbowywałem odmrażacz do zamków K2 i nie pomogło thx.
michcio1985 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 podgrzej zamek tak żeby działał i psiknij tam obficie smarem w spreyu
zdzis Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Odmróź, zastosuj wd-40 później dobrze nasmarój i po problemie
BARTOL Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Inżynierka z Audi... od b5 niczego sie nie nauczyli
adam7 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 może mi pomożecie, na wyświetlaczu cały czas wyświetla komunikat o otwartej klapie bagażnika(b6 avant). czasami, na chwilę zgaśnie ale tylko na chwilę. dodatkowo przy zamykaniu nie migną kierunki. zaczęło się tak dziać jak przyszła odwilż. co robić użytkownicy audic
Labiel Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 WD-40 odradzam. Na mrozie też zamarza - przerabiałem to bo u siebie też mam problemy z tym zamkiem.
?aza Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 smar w spreyu tez nie pomaga.... inne propozycje??
kapete Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 Na zamek w klapie chyba nie ma mocnych. Rozebrałem zamek na czynniki pierwsze wyczyściłem, przesmarowałem i co? Minęła jedna zima i zamek znowu nie działa. Może gdyby go codziennie pokręcać kluczykiem....? Żeby się nie zastał.
zdzis Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 Uszczelnić i dać sobie spokój xD Widać konstruktorzy dali d*py że woda tam wpływa.
Rekomendowane odpowiedzi