Raftik Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Witam Czaję się na felgi 16" dokładnie taki wzór: czy będą pasowały do mojej B5 sedan ? mam możliwość kupić je za 900 zł z oponkami ... Parametry felgi to 6.5 JX16H2 ET50: Proszę o szybką pomoc czy one przypasują do B5 i może ktoś widział na takim felunku i może się wypowiedzieć jak to wygląda. Pozdrawiam
Dev Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 bardzo duże ET, w/g mnie za mocno będą schowane w nadkolach
Raftik Opublikowano 6 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2011 Dziękuję za info, więc sobie daruje te felgi. Rozglądnę się za innymi. A jeszcze zapytam jakiego ET szukać żeby felgi pasowały idealnie ?
M.Audi Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 ciekawe jak by wygladaly te fele na b5??
Dev Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Dziękuję za info, więc sobie daruje te felgi. Rozglądnę się za innymi. A jeszcze zapytam jakiego ET szukać żeby felgi pasowały idealnie ? co do 16'' to ET 30-35 17'' - ET35 - ET37 jak cos to mam do "oddania" 17'' ATS-y Exclusive S-line proste niepoobijane ze śrubami
Raftik Opublikowano 6 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2011 Podeślij fotki na [email protected] i za jaką kasę ?
Szamek Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 devastation 17'' S-line mają ET 42 lub 43 (dokładnie już nie pamiętam) i też ładnie pasują, mając je u siebie nie zauważyłem żeby coś było nie tak, żadnego przytarcia również nie było
Dev Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 oryginalne moga miec takie ET ja pisze o ATS-ach
Rekomendowane odpowiedzi