Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B8 CAB] Już S4 B8 Avant Weiß&Optikpaket schwarz Audi exclusive quattro GmbH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

piekne auto... jak bedzie na sprzedaz informuj:)

może zmierzymy auto akcelerometrem ? jak cos to pisz na gg lub priva - zrobimy szybkiego spota z pomiarami:)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
395269_279019232160554_166397250089420_773535_1552215456_n.jpg
Opublikowano

Co się modzi :naughty:

Opublikowano

A ja powiem wam tyle ze te wszystkie markowe wydechy sa g.... warte , wychodzi na to ze ja prawdopiodobnie wywale Millteka i zrobie wszystko tak jak powinno byc w MG :rolleyes:

Opublikowano

a co z nim nie tak ?

Opublikowano

A ja powiem wam tyle ze te wszystkie markowe wydechy sa g.... warte , wychodzi na to ze ja prawdopiodobnie wywale Millteka i zrobie wszystko tak jak powinno byc w MG :rolleyes:

:shocked: możesz rozwinąć co z nim nie teges :mysli:

Opublikowano

Nie zgodzę się...

Porównaj sobie zaawansowany technologicznie proces do którego używa się aplikacji wyliczających prawidłową przepustowość czy odpowiednie doprężenie, modelowanie CAD etc z układem wydechowym który stworzony został „na kolanie”.

I to samo z innymi komponentami...

Opublikowano

Nie zgodzę się...

Porównaj sobie zaawansowany technologicznie proces do którego używa się aplikacji wyliczających prawidłową przepustowość czy odpowiednie doprężenie, modelowanie CAD etc z układem wydechowym który stworzony został „na kolanie”.

I to samo z innymi komponentami...

zdziwil bys sie , moge si podeslac zdjecie jak ladnie wymodelowany komputerowo jest rozejscie na koncowe tlumiki........ a to tylko poczatek do czego mozna sie przyczepic.W kazdym razie moj Milltek wylatuje

Dodatkowo po tonie wypowiedzi wnosze ze nawet nigdy nie miales do czynienia z wydechem dobionymna miare w dobrej firmie , dla ulatwienia ci powiem ze ci co robia te wydechy na kolanie , robie je tez w tytanie , sprawdz sobie jaka jest tego obrobka , kto to robi na swiecie i za ile :wink4:

Opublikowano

W kazdym razie moj Milltek wylatuje

tu się zgodzę...

i nie personalizuj proszę, merytorycznie please...

bo zdziwiłbyś się :przebiegly:

Materiał nie jest istotny - i tytanowy wydech można spier*****.

Opublikowano

jest , bo nie kazdy potrafi w nim robic co tez swiadczy o pewnych kwalifikacjach.

Opublikowano

Ok, zbędna polemika. Wierz w co chcesz :-)

Szerokości!

I sorry za OT.

Opublikowano

Ok, zbędna polemika. Wierz w co chcesz :-)

Szerokości!

ale co mam wierzyc......... , bo wlasnie uwierzylem w magie nazwy tylko im sie chyba te rysunki w CADzie troche rozjechaly.

Czolowka GSMP , RSMP , WSMP , samochody typu Lambo ,Ferrari , Carrera GT itp to chyba najlepsza rekomendacja.I co z dego ze gna rury na kolanie , waze ze dziala , a te CADowskie rysunki widac nie.Ele nie bede cie przekonywac bo widac jestes ekspertem.EOT.

Opublikowano

Co to za spinki bez sensu? Turdzi zamiast tu pisać jakieś dyrdymały to lepiej napisz co z tym Twoim Milltekiem :wink4:

Opublikowano

Ale ja już na samym początku napisałem, że Millitek „tu się zgodzę” odnośnie zmiany. Chcę tylko podkreślić, że nie można generalizować w sposób:

A ja powiem wam tyle ze te wszystkie markowe wydechy sa g.... warte

A co do Millitek – znasz moje zdanie – sam nigdy nie pokusił bym się o montaż układu z znaczkiem tej właśnie firmy.

Ponieważ jest wiele ciekawszych alternatyw, dużo lepiej wykonanych, precyzyjnych i pięknie brzmiących.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

coś cisza w temacie,a szkoda, jedno z ciekawszych aut na forum..

Opublikowano

kolega teraz szykuje mieszkanie i nie ma pewnie czasu. W aucie zagosciły nowe felgi 19

• 3 miesiące temu...