Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B8 CAB] Już S4 B8 Avant Weiß&Optikpaket schwarz Audi exclusive quattro GmbH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli jednak nadal box...

przeciez to nowe auto z kompresorem, wiec o co halo?

modul z MTM, zapewne z gwarancja, wiec nic tylko upalac.

dokładnie

Opublikowano

pozdrowionka ;) i czekamy na nowe wyniki :)

Opublikowano

odczucia z jazdy tą S4 są bardzo pozytywne ;)

Opublikowano

odczucia z jazdy tą S4 są bardzo pozytywne ;)

a bylas jakas kreska/rolka? :)

Opublikowano

nie było bo w sobotę w południe ciężko znaleźć odpowiednie miejsce i nie było czasu. Zresztą po co skoro ta S4 robi wiatrak z każdego napotkanego auta :) a co ja swoim TDI moge mu zrobić? :P jedynie chyba oddać :notworthy:.

Z tego co słyszłem 335D z mocą 350PS @ 700Nm dostało tęgie lanie i SL 55 AMG to samo :decayed:

Opublikowano

kierowca SL55,moj kumpel strasznie narzekał na opony (tak wiem,moze to brzmiec jak usprawiedliwianie sie) ale Orzeł,to ten sam SL55 którego widziałeś na ostrowach na 1/4,wtedy ja nim przyjechalem, i wtedy byl w pelnym uzbrojeniu, dobre,nowe gumy i - (wiem ze to nie dodaje mu startu) - dyfuzor i zderzak tylny z SL65, to przy starcie bylo zero pisku, problemow z trakcją, po prostu malina,a teraz że auto przed sprzedażą,to wlasciciel ściągnął swoje 'skarby' i teraz śmiga na jakichś zastępczych laczkach. Ten SL55 to w dobrych warunkach prawdziwa bestia,wierzcie lub nie,ale w częstochowie mamy R8 V10 i dostało od niego baty,a na swiatlach jego wlasciciel zarzekal sie ze mial zimny olej i to dlatego :D a tu warunki były jakie były, strzał z buta w quattro i manualu bez strat mocy,a na kijowym laczku SL55 po prostu sie slizga, 720NM robi swoje. niemniej jednak kolega od SLa dzisiaj w trakcie pogadanki mowi - no musze przyznac S4 dopier*ala :D

Opublikowano

Ciekawe jak wypadłoby w konfrontacji z nadchodzącym RS4 B8.

Opublikowano

a co tam ma siedziec pod maska? bo jak wolnossący wysokoobrotowy to go S4 zeżre. te V8 nie mają dołu w ogole

Opublikowano

RS5 ma 3.0 Turbo.. więc pewnie RS4 tez będzie miało 3.0... pewnie dziabną go na 400km i już.

Opublikowano

RS5 ma 3.0 Turbo.. więc pewnie RS4 tez będzie miało 3.0... pewnie dziabną go na 400km i już.

a tos wymyslil , Audi to nawet nie ma takiego motoru :polew: chyba ze ci sie z BMW pomylilo :wink4:

Opublikowano
wierzcie lub nie,ale w częstochowie mamy R8 V10 i dostało od niego baty

tyle razy widziałem go na czewie i nigdy nie upalal :kox:

Opublikowano

kierowca SL55,moj kumpel strasznie narzekał na opony (tak wiem,moze to brzmiec jak usprawiedliwianie sie) ale Orzeł,to ten sam SL55 którego widziałeś na ostrowach na 1/4,wtedy ja nim przyjechalem, i wtedy byl w pelnym uzbrojeniu, dobre,nowe gumy i - (wiem ze to nie dodaje mu startu) - dyfuzor i zderzak tylny z SL65, to przy starcie bylo zero pisku, problemow z trakcją, po prostu malina,a teraz że auto przed sprzedażą,to wlasciciel ściągnął swoje 'skarby' i teraz śmiga na jakichś zastępczych laczkach. Ten SL55 to w dobrych warunkach prawdziwa bestia,wierzcie lub nie,ale w częstochowie mamy R8 V10 i dostało od niego baty,a na swiatlach jego wlasciciel zarzekal sie ze mial zimny olej i to dlatego :D a tu warunki były jakie były, strzał z buta w quattro i manualu bez strat mocy,a na kijowym laczku SL55 po prostu sie slizga, 720NM robi swoje. niemniej jednak kolega od SLa dzisiaj w trakcie pogadanki mowi - no musze przyznac S4 dopier*ala :D

Może i tak było nie wiem. Co nie zmienia faktu, że mój klekot raczej szans nie ma :)

Opublikowano

Auto :kox: :kox: :kox: , musi sie to ladnie zbierac :good:

Opublikowano
  • Autor

daje rade :)

Opublikowano
wierzcie lub nie,ale w częstochowie mamy R8 V10 i dostało od niego baty

tyle razy widziałem go na czewie i nigdy nie upalal :kox:

bo pewnie widziałeś za każdym razem 'tate' za kółkiem, a ja ostatnio widziałem jak się do niego dorwał jeden z synów,to jak stałem na parkingu OBI to przeleciał w góre jak rakieta, widziałem go z 3 sekundy,a slyszalem z 10

Opublikowano

Czy ktoś z posiadaczy S4 orientuje sie co to za cudowny wydech za taką kasę :mysli:

http://allegro.pl/uklad-wydechowy-capristo-audi-s5-s4-i1916690609.html

takie info jest na necie

http://www.mm-performance.pl/uklad-wydechowy-valve-system-capristo-p-211.html

co o tym sądzicie

Opublikowano

nie słyszałem o tym wynalazku i cena jak TubiStyle