Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 BRE] Czarna niunia w sukience S-line i broszką S4 :-)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Audi A4 Avant S-line 2.0 TDi BRE 140 kucy, 2006 rok

Zewnętrzny i wewnętrzny pakiet S-line i "pakiet chrom" ( o ile coś takiego istnieje :tongue4: )

Skórzana trójramienna kiera S-line

Półskórzane,kubełkowe,podgrzewane i pompowane fotele S-line

Czarna podsufitka S-line

Listwy, progi i gryyyyl S4

Dodatki:

Duża nawigacja MMI

Orginalne, fabrycznie przyciemniane szyby(dymne)

WEBASTO na pilota

Aluminiowe felgi od R8 19teczki i zimówki 16 cali (paskudne siakieś chyba od audi 80 z 1993r :polew: )

Biksenony + "zbryzgi"

Elektryczne podgrzewane lusterka

Elektryczne szyby przód

Manualne szyby (tzw KORBY) tył (mod na specjalne zamowienie... 2000zł. Myśle ze warto było zainwestowac w mini siłownie, bo wachlując ręką ostro trenujemy biceps :kox:)

Klima dwustrefowa

Parę fotek, robione przez poprzedniego właściciela ( pogoda do d*py, więc kiedys zrobie i wrzucę swoje):

1375089386.jpg

1375089386_6.jpg

1375089386_4.jpg

1375089386_2.jpg

Przy najbliższym przeglądzie planowane mody:

- wymiana wężyka od tylnego spryskiwacza bo cieknie na roletke - priorytet :polew:

- zakup baterii do pilota od Webasto

- zakup i wymiana schowka, bo na zawiasie połamany i leci na kolana :shocked:

- naklejka na tylnej szybie PIONIER i "odświeżacze - choinki" przód i tył co zdecydowanie podniesie prestiż i komfort jazdy kierowcy i pasażerów!!

- dodatkowy wentylator z przodu (ala Fiat 126p).... szczególnie przydatny jak klima nie podoła w 40sto stopniowe upały... nie wspominająć o wyuzdanym dizajnie

To chyba tyle jeśli chodzi o mody..... jeśli starczy budżetu myśle ze na wiosne plany modów bardzo realne....

Opublikowano

Autko wygląda bardzo fajnie. Tylko listwy walnąłbym w kolor, bo takie matowe dla mnie słabo wyglądają. No na gryyylu podmieniłbym brochę S4 na S-line.;)

Opublikowano

webasto :rolleyes:

co do planów: to proponuję dodać naklejki na bok z płomieniami :evil:

:decayed:

super maszynka :good: bezawaryjności życzę

Opublikowano

Autko wygląda bardzo fajnie. Tylko listwy walnąłbym w kolor, bo takie matowe dla mnie słabo wyglądają.[...]

Dobrze mówisz. :naughty::good:

Fajne koło. :good: Co do planów to pewnie lista się wydłuży... :gwizdanie: :wink4:

Opublikowano

Piękna :good:

Opublikowano
  • Autor

co do planów: to proponuję dodać naklejki na bok z płomieniami :evil:

i spojlery!!!!!!! :decayed:

Opublikowano

Bardzo ladna tylko ten znaczek S4 switch na Sline i bedzie :decayed: . Pieknie wyglada . :good:

Opublikowano
  • Autor

Bardzo ladna tylko ten znaczek S4 switch na Sline i bedzie :decayed: . Pieknie wyglada . :good:

po ostrych naciskach tak bedzie trzeba zrobić...

Opublikowano

Jakbym widział swoją , też zderzak s4, co prawda u mnie listwy boczne s-line a nie s4 ;p :D

a4.jpg

Opublikowano
  • Autor

Jakbym widział swoją , też zderzak s4, co prawda u mnie listwy boczne s-line a nie s4 ;p :D

a4.jpg

Piekna :hi: i lusterka masz chromowane....

Opublikowano

furka ładna, a co do planowanych modów to dorzuć jeszcze do wentylatora pieska z bujająca mordką :naughty:

Opublikowano

Autko znowu wróciło do klubu po tym jak je poprzedni właściciel sprzedał, no i foty które tu wstawiłeś są z aukcji z allegro, bo trochę wisiało :gwizdanie:

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=45478.0

12850119065.jpg

12850119063.jpg

12850119061.jpg

Zastanawia mnie tylko, czemu to auto tak często zmienia właścicieli :mysli: Jaki masz przebieg?

[br]Dopisany: 14 Styczeń 2011, 17:07_________________________________________________I jeszcze jedno sprostowanie, auto niema ori zewnętrznego pakietu S-line, bo brakuje kilku elementów, więc opis masz do poprawy :wink4:

Opublikowano

Może i wróciło ale fajna fura i życzę bezawaryjności felgi też super :good:

Opublikowano

A miałem właśnie pisać że to były dupowóz Artura :>

Szerokości życzę i dalej ją modź :naughty:

Opublikowano

jak mogleś zapomnieć !! :shocked: musisz koniecznie antyradar zamontowac... czyli płyte CD dyndajaca pod lusterkiem :tongue4:

a tak wogóle to fajna bryczka :good:

Opublikowano
  • Autor

Autko znowu wróciło do klubu po tym jak je poprzedni właściciel sprzedał, no i foty które tu wstawiłeś są z aukcji z allegro, bo trochę wisiało :gwizdanie:

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=45478.0

12850119065.jpg

12850119063.jpg

12850119061.jpg

Zastanawia mnie tylko, czemu to auto tak często zmienia właścicieli :mysli: Jaki masz przebieg?

[br]Dopisany: 14 Styczeń 2011, 17:07_________________________________________________I jeszcze jedno sprostowanie, auto niema ori zewnętrznego pakietu S-line, bo brakuje kilku elementów, więc opis masz do poprawy :wink4:

Tak to auto forumowe :) Zanim kupiłem od kolesia z Poznania wypytałem o wszystko Artura o ten wózek....

Obecny przebieg 130tys..... (jest w opisie). W pełni realny i sprawdzony.

Zdjęcia tez mówiłem ze są z aukcji sprzedającego.

Coś nieuważnie zapoznałes się z trescią wątku:gwizdanie:

Opublikowano

Skoro tak to OK :wink4: myślałem że nie wiedziałeś :gwizdanie:

Wątek czytałem i napisałem że to auto niema zewnętrznego pakietu S-line, poza znaczkami, zawieszeniem i zderzakiem który został zmieniony. Dlatego jeśli chodzi o mody, to bym dorezał to co brakuje z S-line.

Opublikowano
  • Autor

Skoro tak to OK :wink4: myślałem że nie wiedziałeś :gwizdanie:

Wątek czytałem i napisałem że to auto niema zewnętrznego pakietu S-line, poza znaczkami, zawieszeniem i zderzakiem który został zmieniony. Dlatego jeśli chodzi o mody, to bym dorezał to co brakuje z S-line.

wymien te braki oki?

Opublikowano

Lotka na dach i dokładka tylnego zderzaka. Są to pierdy ale zawsze coś. :wink4: