Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Zmiana koloru wnętrza???

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znalazłem przypadkiem aukcję z takim oto tworem:

1399559996_1

1399559996_2

1399559996_3

1399559996_7

Pomijam kwestie doboru koloru bo ja osobiście bym w czymś takim po 3 minutach pierdolca dostał, ale jest to ciekawe zestawienie.

Audi faktycznie wypuszczało wnętrze w takim kolorze? Chyba nie, ktoś ma pomysł jak to jest zrobione?

Opublikowano

Ta kierownica jest owinięta kablem :shocked:

Opublikowano

I mianowicie co że znalazłes taki twór :co:

Opublikowano
  • Autor

Pomijam kwestie doboru koloru bo ja osobiście bym w czymś takim po 3 minutach pierdolca dostał, ale jest to ciekawe zestawienie.

Audi faktycznie wypuszczało wnętrze w takim kolorze? Chyba nie, ktoś ma pomysł jak to jest zrobione?

Opublikowano

było takie zestawienie :wink4:

Opublikowano

Wychodziły takie zestawienia. Mój sąsiad ma taką tylko, że kolor auta to czarny. I z czarnym autkiem to na prawde źle nie wygląda i oczywiście kierownicy nie ma kablem obwiniętej :gwizdanie: :tongue4:

Opublikowano

nie wiem ale jak patrze na to wnętrze to mnie mdli :blink:, ale wolałbym takie niż niebieskie :evil:

Opublikowano
  • Autor

Już myślałem, ze ktoś wziął jakiegoś spraya do wszystkiego i tak sobie machnął wszystko w jednakowym kolorze. A o gustach się nie rozmawia...

Opublikowano

To nie kabel kiedyś takowe pokrowce były na handel z takim rozciągliwym sznurkiem dużo tego w Polski Fiat 125p zakładano hehehe

Opublikowano

hahah jaki łośosiek ;-) ale kiera to miażdży cyce ;-)

Opublikowano

nawet i fajnie to wygląda tylko moim zdanie przy ciemnym kolorze auta było by :good: przydałby się climatronic bo te pokrętła jakoś dziwnie wyglądają w tym kolorze bo jakby nie patrzeć to już jakiś luksus w B5 mieć taką tapicerkę, więc i climatronic by się przydał. O kierownicy już nic nie mówię bo chyba wszystko zostało powiedziane :decayed:

Opublikowano

Przecież to dramat jest, szary z tym zamszykiem xD

I jeszcze to bogactwo zapachów, 2 zawieszki w tym jedna dwuzapachowa (ale + że pasuje do koloru tapicerki, albo kolorek wnętrza dobrał pod kolor zawieszki) aaa i jeszcze jakiś frendzel spod lusterka zwisa

A o kierownicy nie wspomnę :polew: albo z łady wyciągnął albo taksiarz jakiś

Opublikowano

Znajomy też miał podobny ale jeszcze bardziej rudy,ogólnie na wymioty mnie brało :wink4: