sikalafon1 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Jak sprawdzić który wyje wjem pojechać do mechaniora ale zrób to sam
helios22 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Jedź powoli autem i w czasie jazdy otwórz drzwi łatwo wtedy wysłuchać czy środkowy czy końcowy sie odzywa oczywiście polecam do tego rodzaju prób mało uczęszczaną drogę
sikalafon1 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2011 DOBRE ale niebede sprawdzał bo jeszcze wypajdne spoko po prostu wymienie jeden i drugi bo nawet na kanale nie idzie wyczuć który a może wyją oba[br]Dopisany: 19 Styczeń 2011, 16:26_________________________________________________Jutro wymieniam oba jakieś rady porady oprócz powodzenia piszcie co wiecie bo to będzie mój pierwszy raz.
wojtek123 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Jutro wymieniam oba jakieś rady porady oprócz powodzenia piszcie co wiecie bo to będzie mój pierwszy raz. Jak wymienisz to napisz jaki efekt jakiej firmy tłumiki założyłeś bo ja tez do tego sie będę przymierzał [br]Dopisany: 21 Styczeń 2011, 09:39_________________________________________________Witam kupował ktoś tłumik środkowy i końcowy do audi B6 jakiej najlepiej firmy kupić i ile to kosztuje .
mlodyy Opublikowano 25 Stycznia 2011 Opublikowano 25 Stycznia 2011 proponowal bym zalozenie tlumnikow bosala bo te tanie zamienniki sa strasznie glosne i wpadaja w rezonas.
majkel_majki Opublikowano 25 Stycznia 2011 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Zamienniki tłumików warto brać tylko Bosala lub Walkera.
sikalafon1 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2011 Wziołem bosala ale nie róbcie tego sami jeśli nie macie odpowiedniego sprzętu bo u mnie się okazało że trzeba przerabiać zaczepy i dokupić inne klemy więc dałem se spokój i pojechałem na warsztat.
Rekomendowane odpowiedzi