gzrybol Opublikowano 14 Listopada 2007 Opublikowano 14 Listopada 2007 Witam Dziś zauważyłem że cieknie mi Z EGR prawdopodobnie z takiej dziurki, o czym to może świadczyć,czyzby był to jego koniec?
grabalaba Opublikowano 15 Listopada 2007 Opublikowano 15 Listopada 2007 Witam Dziś zauważyłem że cieknie mi Z EGR prawdopodobnie z takiej dziurki, o czym to może świadczyć,czyzby był to jego koniec? Żeby upewnić sie, czy zaworek spełnia swoje zadanie trzeba zrobić logi 003 BS. Na dziurki nic nie poradzisz, pozostaje wymiana EGR-a lub przecieranie śladów oliwy w jego okolicy .
Gość Murzyn Opublikowano 15 Listopada 2007 Opublikowano 15 Listopada 2007 gzrybol wyczysc, wymien oring i jezdzij. Robilem u Ciebie logi nie tak dawno i bylo git
grabalaba Opublikowano 15 Listopada 2007 Opublikowano 15 Listopada 2007 gzrybol wyczysc, wymien oring i jezdzij. Robilem u Ciebie logi nie tak dawno i bylo git Profilaktyczne czyszczenie i wymiana oringu wskazana - lecz niestety nie zlikwiduje to wycieku oleju wydostającego się dziurkami.
gzrybol Opublikowano 15 Listopada 2007 Autor Opublikowano 15 Listopada 2007 ok zobaczymy jak wymienie oringi koszt niewielki, ponadto czeka mnie wymiana termostatu 85 z ASO i przedniej szyby na której niefortunnie zrobiłem małego pajączka pod wycieraczką.
Rekomendowane odpowiedzi