!Tommy Opublikowano 21 Stycznia 2011 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Siemka Planuje wyciąć kata u siebie, a co byście jeszcze polecali. Środkowy też ? Jakie są korzyści z tych operacji ? Auto ma najechane ~220 tys km (pewne, auto znane od dnia zakupu w salonie), ostatnio wpadł program na 194 KM (na LPG). teraz troche trzeba jeszcze porezać. Tak aby było dobrze i nie warczało sa ostro pozdro
songo Opublikowano 21 Stycznia 2011 Opublikowano 21 Stycznia 2011 przy tym przebiegu kat już na pewno jest z deka zapchany więc po wycięciu na pewno zyskasz jakieś 3-5KM a i autko w dolnym zakresie powinno się trochę lepiej zbierać. co do wywalenia środkowego to trochę bym się wahał jeśli ma nie być zbyt głośno ale to jest moje zdanie więc najlepsza jest własna samoocena
wojtek123 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Opublikowano 21 Stycznia 2011 A jaka ma wytrzymałość katalizator ile tyś można nalatać na kacie ?
wojtek123 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Opublikowano 21 Stycznia 2011 ja mam 300 tkm i jeszcze jest ori u mnie też jest ori . A plecionkę też masz ori
Dev Opublikowano 21 Stycznia 2011 Opublikowano 21 Stycznia 2011 też :> :> :> :> jedyne co to zdechło mocowanie rury przed ostatnim tłumikiem
grzes1150 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Siemka Planuje wyciąć kata u siebie, a co byście jeszcze polecali. Środkowy też ? Jakie są korzyści z tych operacji ? Auto ma najechane ~220 tys km (pewne, auto znane od dnia zakupu w salonie), ostatnio wpadł program na 194 KM (na LPG). teraz troche trzeba jeszcze porezać. Tak aby było dobrze i nie warczało sa ostro pozdro Dałeś ciała najpierw trzeba było wycinke robić a na końcu soft :gwizdanie:
Worf Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Jak będziesz wycinał kata to żeby Ci jakiejś cienkiej rurki nie wspawali. Na seryjne turbo 2.5cala rura i będzie git(nawet do 7KM, wszystko zależy od stanu twojego kata). Środkowy też wycinaj i się nie zastanawiaj. Brzmienie będzie już całkiem przyjemne a przyrost mocy w granicy 3KM/5Nm. Pozdro.
Agrzesiek4 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 panowie jak już wytnę tłumik środkowy to gdzie kupić taką rurkę przelotową? są jakieś na rynku?
Dev Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 podjedz do firmy ktora handluje stala, tam kupisz odpowiednia rure
Worf Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 panowie jak już wytnę tłumik środkowy to gdzie kupić taką rurkę przelotową? są jakieś na rynku? Mam na sprzedaż przelotowy tłumik koncowy, środkowy i strumienice na 2.25".Wszystko nówka. Jak jesteś zainteresowany to daj znać na pw.
Rekomendowane odpowiedzi