Norbas Opublikowano 1 Marca Udostępnij Opublikowano 1 Marca Pany macie jakieś sklepy motocyklowe z częściami… aso u mnie nie produkuje części już i muszę szukać na własną rękę i nie wiem gdzie🙈 czujnik abs potrzebny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 1 Marca Udostępnij Opublikowano 1 Marca jaki pojazd ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 2 Marca Udostępnij Opublikowano 2 Marca Cb650f 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 3 Marca Udostępnij Opublikowano 3 Marca Już ogarnięte 😉 ale dzięki za zainteresowanie 😊 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 1 Września Udostępnij Opublikowano 1 Września Sezon powoli przemija. W tym roku pocisnąłem babcią na przełęcze alpejskie, potem Garda, Como i Słowenia w drodze powrotnej. Pozdrawiam motocyklistów. 🤚😊 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 29 Października Udostępnij Opublikowano 29 Października Kawał drogi przerobione 😍 co masz za kominiarkę kolego ? Szukam czegoś na temp, 8-14 fajnie jakby zachodziła pod kołnierz 😊 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi