drosdek Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Dziś, podczas jazdy, gdy stanąłem na światłach zapaliły mi się jednocześnie kontrolki od ABS i ESP. Nie widziałem, aby samochód gorzej hamował, pedał reagował normalnie. Zgasły, gdy wyłączyłem auto i zapaliłem ponownie. Czy, ktoś może wie w czym może tkwić problem? Napomnę, że 1,5 miesiąca temu wymieniałem SERVO, bo miałem w nim lód i automatycznie wymieniany był płyn hamulcowy.
Dev Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Kolego tutaj nikt nie wrózy z fusów podstawa to VAG zeskanuj blok ABS i wrzuc na forum, na pewno coś zaradzimy
drosdek Opublikowano 24 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2011 Dałem zapytanie, bo może to jakaś błahostka. Jak się problem powtórzy to wówczas wrzucę pod VAG-a, bo teraz to nawet nie mam kiedy.
Dev Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 moze byc czujnik stop, może byc czujnik przy kole moze byc czujnik skrętu kierownicy, moze byc czujnik przyspieszenia bocznego może... itd itp najpierw VAG :angry: :angry:
drosdek Opublikowano 26 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2011 Dałem sobie na razie spokój... Sprawdziłem hamulce i dobrze łapią wszystko ok... na razie problem się nie powtórzył... jeśli będzie jeszcze raz taka sytuacja będę myśleć Dzięki za odp OT
Rekomendowane odpowiedzi