Remik-A4 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 o kurcze przeciez wczesniej nie bylo oferowanej temp. 5000K przynajmniej jeszcze jak ja zakladalem xeny
Jakub555 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2011 o kurcze przeciez wczesniej nie bylo oferowanej temp. 5000K przynajmniej jeszcze jak ja zakladalem xeny ja wpisałem inaczej,poprostu tylko h7 xenon i w linku sobie wybrałem temp. to w końcu jaka temp jest najlepsza ?
PIXI Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Mniam , mniam........ zew. s-line no i avant
andr3i Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 gratuluje zakupu ja bym zrobil bez chromu znaczy grill i relingi na czarno daj i bedzie cacy :>
Jakub555 Opublikowano 26 Lutego 2011 Autor Opublikowano 26 Lutego 2011 gratuluje zakupu ja bym zrobil bez chromu znaczy grill i relingi na czarno daj i bedzie cacy :> kwestia gustu,ale dziekuję za pomysł, wolę jednak jak jest ciut tego świecącego [br]Dopisany: 27 Styczeń 2011, 20:33_________________________________________________Witam ponownie Oto i w końcu słynny " WIRUS " Oto i wykres, Proszę o opinię od fachowców Z góry slicznie dziękuje Uploaded with ImageShack.us[br]Dopisany: 26 Luty 2011, 21:18_________________________________________________Słabo coś widać ale wyszło tak SERIA 142.2KM I 333.5NM oraz po " WIRUSIE " 168.3KM I 419.8NM Zaznacze ze byłem przy całym zabiegu cały czas,,wszystko co dostałem bez dodatkowego dymka Silnik ocenili na super kondycję ( według nich,tak powiedzieli ) W sumie " wypluł " też ładnie :gwizdanie:
Procek27 Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Bardzo ładna sztuka, mam taka sama tylko w Comfortline w standardzie, w planie podobne mody jak w twojej. Slicznie wyglada i powodzeniach w dalszych modach. Pozdro Procek
Dano Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 no kolega tez ma ładną sztukę tylko zmieniłbym kierownice na druga stronę
Stolkien Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Jak będziesz do Kraju jechał. TO Kupuje od Ciebie Ten samochód. Kolor zabija Kierownicę sie naprawi na poprawną stronę
Rekomendowane odpowiedzi