Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B8] B8 Allroad

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja bym oprócz mocy i ew. wydechu na bardziej rasowy niczego nie zmieniał, ideą AllRoada jest wjechać (prawie) wszędzie i w miarę komfortowo więc obniżanie i większe koła to non-sens

Opublikowano

No własnie cięzko cos przymierzyć jak chcesz zostać przy funkcjonalności allroada. Te felgi które masz są jedne z ładniejszych do tej budy

Opublikowano

Brat chciał zamówic nową w Gdańsku tydzień temu,to powiedzieli Mu,że limit produkcji na ten rok został wyczerpany.

Opublikowano

Ladny Allroad ale wedlug mnie, ten model wyglada najladniej z lakierowanymi plastikami :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Gratki fury :good:

btw Bartek załóż nowy temat albo popros jakiegos moda o przeniesienie :):naughty:

Opublikowano

Maniek TDI,

na swojego czekałem 7 miesięcy - problem z zamówieniami jest. U dealera we Wrocku zamówienia marcowe realizowane będą najwcześniej we wrześniu.

A podobno kryzys w branży motoryzacyjnej :shocked:

Opublikowano

Dawaj foty wnetrza Bartek :naughty:

Opublikowano

Michał,

najpierw muszę zrobić zdjęcia środka.

Jak parę popstrykam to dorzucę.

p.s.

gdzie mogę znaleźć namiary na aktywnych obecnie moderatorów - jakoś jeszcze dobrze nie ogarnąłem technicznych niuansów forum?

Opublikowano

Lucek

THX :)

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Witam

Z tego co się doczytałem na niektórych postach koledzy posiadajacy 2.0 TFSI (CDN) mają w wiekszości problem z nadmiernym "wciąganiem" oleju. U mnie niestety jest to samo. Czy ktoś próbował rozwiązać to przez ASO (gwarancja)? Udało się komuś? U mnie niestety stwierdzili że mieści się nieznacznie poniżej dopuszczalnej granicy. :wallbash:

Dowiedziałem się że problem wynika z eksperymentów :no: inżynierów w zakresie mniejszego tarcia w cylindrze i tak dali d*py z pierścieniami. Egzemplarze z 2010 i 2011 podobno tego nie mają chociaż nie widomo co i z kiedy do środka wkładają. Podobno była też jakaś akcja serwisowa ale nie u nas w trzecim swiecie.

Opublikowano

ile tego oleju lyka?

Opublikowano

Witam

Z tego co się doczytałem na niektórych postach koledzy posiadajacy 2.0 TFSI (CDN) mają w wiekszości problem z nadmiernym "wciąganiem" oleju. U mnie niestety jest to samo. Czy ktoś próbował rozwiązać to przez ASO (gwarancja)? Udało się komuś? U mnie niestety stwierdzili że mieści się nieznacznie poniżej dopuszczalnej granicy. :wallbash:

Dowiedziałem się że problem wynika z eksperymentów :no: inżynierów w zakresie mniejszego tarcia w cylindrze i tak dali d*py z pierścieniami. Egzemplarze z 2010 i 2011 podobno tego nie mają chociaż nie widomo co i z kiedy do środka wkładają. Podobno była też jakaś akcja serwisowa ale nie u nas w trzecim swiecie.

Zagadaj do Meszruma

Na forum audiklub.org podawał sposób jak zabrać się za ten problem i wziąć za tyłek ASO

Opublikowano
  • Autor

wedlug ASO 0,45 l/1000 a wedlug mnie to troche wiecej

Opublikowano

wedlug ASO 0,45 l/1000 a wedlug mnie to troche wiecej

Jest sposób by zużycie 'urealnić' w górę:przebiegly:

Pisz do Meszruma, to nic nie będzie Cię kosztować

Opublikowano

Witam

a bierze ci olej od poczatku czy aczal po jakims konkretnym przebiegu ?