Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AWT] Montaż ori xenonow i samopoziomowania do polifta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie .. jak zamontować oryginalne samopoziomowanie do polifta, moze

jakis schemacik ? zdjecia jak to tam wyglada na wahaczu i belce, wszystko co

potrzeba, jak i gdzie te kable maja isc itp, wszystkie graty mam, pomoc mile widziana.

Opublikowano

Gdzies na stronach Niemieckich wudziałem rózne gotowe wiazki do róznych systemów i do róznych aut m.in. do samopoziomowania z czujnikami i sterownikiem ale koszt około 600euro jak dobrze pamietam

Opublikowano

podaj maila na prv to wyślę ci scematy jak co podłączyc

Opublikowano

mimo chęci chyba jednak sam tego nie ogarne ... potrzebna podstawowa wiedza elektryka, niestety u mnie jej brak,

elektromechanicy w plocku nie chca sie tego podjąc ....... albo tlumacza sie brakiem czasu, albo "nie" i tyle...

czy jest w plocku lub okolicy (nawet warszawa) ktos kto by mi podlaczyl to poziomowanie lamp ?

Opublikowano

Ja bym Ci podłączył bez problemu .. u siebie robiłem ale chyba trochę daloko bys miał dojechac :gwizdanie:

Opublikowano

no kolego to bedzie kolo kielc gdzies, jesli nie znajde nikogo w plocku okolicach i wawie, to pewnie sie do Ciebie zglosze. Tyle ze to bedzie caly dzien roboty, zalozenie czujek na wahacz i belke + sterownik + kable i cala reszta ....

Opublikowano

CoTy chopie 4 godzinki to zakładałem u siebie.. jak coś to nei ma sprawy tylkotrzeba sie wczesniej zmówić żeby czas był

Opublikowano

Możecie pokazac mocowania czujników do nadwozia i do zawieszenia bo bede u siebie montował a nie mam mocowań do zawieszenia, schemat tez byłby bardzo przydatny.

Opublikowano

Możecie pokazac mocowania czujników do nadwozia i do zawieszenia bo bede u siebie montował a nie mam mocowań do zawieszenia, schemat tez byłby bardzo przydatny.

podaj maila to Ci wysle

Opublikowano

odswieze troche temat bo mam kilka pytan:

w ktorym miejscu powinien byc sterownik od samopoziomowania ten w takiej jakby gąbce ? (z tylu w boczku? ) zdjecie by sie przydalo,

z ktorej strony idzie wiązka kabli ? z lewej czy z prawej strony?

i jakies zdjecia by sie zdaly obu czujnikow na belce z tylu i na wahaczu z przodu jak to jest zamontowane

chce zrobic tak jak ori i dlatego pytam.

Opublikowano

podpinam się do pytania, z tym że ja mam foto podglądowe gdzie to ma być tylko schematów brak......:facepalm:

Opublikowano

schematy moge Ci podeslac bo mam, tylko co z moimi pytaniami ...

zostaw maila na pw to wysle Ci schematy

---------- Post dopisany 27-07-2012 at 13:29 ---------- Poprzedni post napisany 26-07-2012 at 20:31 ----------

wyslalem Ci schematy na maila.

Opublikowano

Panowie mógłby się ktoś podzielić ze mną schematami i instrukcją do samopoziomowania??

Opublikowano

jeśli można to ja również poproszę schemat dot. samopoziomu

[email protected]

pzdr.

assist

Opublikowano

Też mam sterownik i czujniki, ale jakoś nie mogę się zabrać do całej roboty. Najgorzej nie mam pomysłu na to ESP, gdyż go nie posiadam