blondi Opublikowano 16 Listopada 2007 Opublikowano 16 Listopada 2007 Klubowicze pomozcie ,nie wiem juz co mam robic .Autko od kilku dni nie ma sily sie poradzic z miejsca ,po wrzuceniu pierwszego biegu i ruszaniu silnik zaczyna sie ksztusic ,szarpac po przekroczeniu 2000 obrotow wszystko jest ok ,to samo dotyczy drugiego biegu .Po wlaczeniu trojki i kolejnych wszystko jest ok, autko idzie jak szalone i kreci sie maksymalnie .O tyle jest to dla mnie dziwne zjawisko ze problem ten pojawia sie raz dziennie lub dwa razy ,a nasstepnego dnia jest ok i tak w kolko od kilku dni pomocy
cayenne Opublikowano 17 Listopada 2007 Opublikowano 17 Listopada 2007 Mało się nie udusiłem czytając to jednym tchem Stosuj interpunkcję. Na początek podepnij VAG'a,bo od tego należy zacząć i wklej ewentualnie błędy.
lukaszek13ns Opublikowano 17 Listopada 2007 Opublikowano 17 Listopada 2007 Przyczyn moze byc wiele to wrozenie z fusow Mało się nie udusiłem czytając to jednym tchem Stosuj interpunkcję. Na początek podepnij VAG'a,bo od tego należy zacząć i wklej ewentualnie błędy. Swiete slowa sprawdz Vag-iem a pózniej bedziemy radzic.
Rekomendowane odpowiedzi