P-U-M-A Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Bo właśnie u mnie był jakiś nowy kurier mówiła mama. Teraz tak myślałem może to ciebie tu wysłali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 9 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 My się połapiemy ale jak ktoś nowy przyjedzie to tragedia. Ostatnio jadę ul. Mickiewicza prawym pasem, a na lewym pasie baba pod górę ciśnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norka Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Panowie, macie moze w planie jakiego spota w nastepny weekend? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 ja moge mieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 11 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Ja również chętnie Przy okazji mogę was oficjalnie zaprosić na forum swojego autorstwa vag-lubliniec.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norka Opublikowano 19 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Witam I co z jutrem? bo cos wam sie wątek zawiesił ---------- Post dopisany at 19:28 ---------- Poprzedni post napisany at 19:28 ---------- Witam I co z jutrem? bo cos wam sie wątek zawiesił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 19 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 To my z Michałem jak wstaniemy po LM jutro to wieczorem możemy podjechać na MACA BAYERNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN BAYERNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 19 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Zieht den Bayern die Lederhosen aus:decayed:, nie no fajnie grają chłopaki:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 19 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 No BAYERN, swoja droga Patryk ile kasy utopiłes obstawiajac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 23 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Szkoda Bayernu a obstawiłem na niego całe 10 zł.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek79 Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Bry widzę że Lublniec ożywa PUMA dzięki za szybkiego spota na BP ;-) Sysiek byłes w L-c i si e nie odezwałeś ;-( ---------- Post dopisany at 21:15 ---------- Poprzedni post napisany at 21:15 ---------- Bry widzę że Lublniec ożywa PUMA dzięki za szybkiego spota na BP ;-) Sysiek byłes w L-c i si e nie odezwałeś ;-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Także dziękuje było miło poznać kolegi mam nadzieje że teraz wpadniesz na jakieś wspólne spoty:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 26 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Bry widzę że Lublniec ożywa PUMA dzięki za szybkiego spota na BP ;-) Sysiek byłes w L-c i si e nie odezwałeś ;-( Dowiedzialem sie tego samego dnia co bylem ze bede jechal wiec wiesz, po za tym to Ty zaginales jak Andzia w parku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek79 Opublikowano 26 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 hehe dobre następnym razem dzwoń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcuso86 Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Moze by tak jakiś spocik w niedziele???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 30 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 No właśnie, robimy co? Muszę z Tomaszem się ustawić jak obiecałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 No właśnie, robimy co? Muszę z Tomaszem się ustawić jak obiecałem załóż 18stki potem możemy się ustawić, ja w niedziele odpadam:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 30 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Ostatnio dałeś mi lanie a ja powiedziałem że się odpłacę Jak mi dasz te 18 tki do nie ma problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Moze by tak jakiś spocik w niedziele???? Mnie pasuje Niedziela jak najbardziej:decayed: ---------- Post dopisany at 16:32 ---------- Poprzedni post napisany at 16:25 ---------- No właśnie, robimy co? Muszę z Tomaszem się ustawić jak obiecałem My się możemy ustawić 150PS VS 160PS Auto masz leksze i ja mam 18" Przemyśl to dokładnie:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 30 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Z takim momentem obrotowym to ja mogę do domu iść z płaczem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi