P-U-M-A Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Z rodzinką na zakupach się było:wink: Powiem ci dzisiaj się tak przypatrzyłem to z tyłu audi ładnie leży :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek79 Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Bartek gdzieś to dzisiaj obok Klubu Go Go stał audikiem:decayed: No to mnie zastanawia niema mnie od 2 dni w domu więc to nie ja hehe Ale teraz to mam zgryza żonka jeździ autkiem coś mi tu śmierdzi hihi a tak apropos to gdzie jest klub gogo ?? Co do piątku może byc kiepsko w robocie mam zajob i wracam dopiero w piątek do domku i na picie mocne wychodzę więc raczej nie wpadne na spota a sprzęgło się zamówiło Ps czemu nie mogę wstawiać emotów może ktoś wie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Hahahaha nie no żart z tym klubem GOGO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Bartek gdzieś to dzisiaj obok Klubu Go Go stał audikiem:decayed: No to mnie zastanawia niema mnie od 2 dni w domu więc to nie ja hehe Ale teraz to mam zgryza żonka jeździ autkiem coś mi tu śmierdzi hihi a tak apropos to gdzie jest klub gogo ?? Co do piątku może byc kiepsko w robocie mam zajob i wracam dopiero w piątek do domku i na picie mocne wychodzę więc raczej nie wpadne na spota a sprzęgło się zamówiło Ps czemu nie mogę wstawiać emotów może ktoś wie?? wejdź na ustawienia-ogólne ustawienia-Interfejs edytora postów: Zaawansowany edytor WYSIWYG a potem przelewasz piątaka za pomoc:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 No tak ale czemu przez zabawę ma sprzęgło cierpieć Wydaje mi się że wielkiej różnicy by nie było na twoją korzyść. no tak 275 kuca i 550 Nm:wink: noga sie zeslizgnie i po sprzegle:slina: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 No tak ale czemu przez zabawę ma sprzęgło cierpieć Wydaje mi się że wielkiej różnicy by nie było na twoją korzyść. no tak 275 kuca i 550 Nm:wink: noga sie zeslizgnie i po sprzegle:slina: Ty cwaniaku sie nie ciesz. Mnie tam szkoda samochodu. Moje już nie chodzi za ciekawie w sumie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek79 Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Tomcio podaj numer konta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 25 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 1 kolega z B7 wpadnie i postara się niebieską B6 zabrać. Do 2 kolegi z B7 z Kochcic będę pisał, może być ciekawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Panowie ja niestety odpadam na piątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Panowie ja niestety odpadam na piątek I ja też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 26 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Co z wami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michier Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Ja moge przyjechac, a puma poprostu unika bo znów dostanie lanie:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Co z wami? Boję się, że mnie objedziesz :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Co z wami? Boję się, że mnie objedziesz :grin: A ja mam nieszczelność dolotu:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 26 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Warto robić tego spota? Puma ma ważny wyjazd i nieszczelność to jest zrozumiałe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 mnie na 90% na spocie i tak by nie było czy się odbędzie czy nie:kwasny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 26 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Bez kierownictwa co to za spot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcuso86 Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Ja tez odpadam niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 26 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 To pospotowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 27 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Słyszałem że Adam coś pomodził ostatnio:shock3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi