M.Audi Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 ale jak wczoraj był zareklamowany klub a4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Dudsowi trzeba powiedzieć jeszcze. Może by tak na pomarańczę uderzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Duds to może nie wbić, bo w niedzielę w tych godzinach to już jestem we Wro:kwasny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Duds to może nie wbić, bo w niedzielę w tych godzinach to już jestem we Wro:kwasny: Pitol studia zostań ninja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Może by tak na pomarańczę uderzyć Po co tak daleko jeździć jak tu też jest dobrze najważniejsza jest dobra ekipa a na miejscu nie trzeba się o kierowców martwić ---------- Post dopisany at 15:43 ---------- Poprzedni post napisany at 15:41 ---------- Sysek zgadamy się jeszcze na jakąś imprezę. Kto to był ta czarna? No problem a ta "czarna" to kurde nie wiem bo parę ich widziałem a film też mam coś nie za wyraźny po tej sobocie:kox: ---------- Post dopisany at 15:45 ---------- Poprzedni post napisany at 15:43 ---------- Duds to może nie wbić, bo w niedzielę w tych godzinach to już jestem we Wro:kwasny: No to może w sobotę po południu żeby jak najwięcej osób zebrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Mnie obojętne jaki dzień ten spot. Sysek wbijaj na fejsa:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Sobota też była by dobra. To na młyn można uderzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 PUMA to zmień datę na pierwszej stronie i podaj w świat termin spota, możesz jeszcze do Bartka się odezwać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 To w końcu niedziela czy sobota za 2 tygodnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Skoro dudsA4 w niedzielę odpada dlatego zaproponowałem sobotę mi jest obojętne ja się dostosuję a kto by jeszcze był? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 W sobotę tym bardziej mi nie pasuje, więc ustawcie sobie jak chcecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 No dobra to niech zostanie niedziela skoro odpadasz szkoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 No lipton:kwasny: Teraz odwiedzam spoty wrocławskie, ale tu kresek nie ma :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Dobra to zmieniam na niedzielę. Która godzina może kolo 15-16? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 No 15 będzie ok bo teraz już się szybko ciemno robi tylko trzeba jeszcze pomyśleć gdzie kreski będą bo obwodnica już otwarta:kwasny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 No 15 będzie ok bo teraz już się szybko ciemno robi tylko trzeba jeszcze pomyśleć gdzie kreski będą bo obwodnica już otwarta:kwasny: w niedzielę macie mały ruch, brak tirów:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 No 15 będzie ok bo teraz już się szybko ciemno robi tylko trzeba jeszcze pomyśleć gdzie kreski będą bo obwodnica już otwarta:kwasny: w niedzielę macie mały ruch, brak tirów:wink: A czemu napisałeś "macie" nie będzie Cię? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 norka widzę że podglądasz, może będzie w PL i dołączysz? ---------- Post dopisany at 21:47 ---------- Poprzedni post napisany at 21:46 ---------- ja wolę pisać że mnie nie będzie a być, niż pisać że będę a ma mnie nie być, tak jak z grillem było, Ci co mieli być zrezygnowali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Ja nie zrezygnowałem:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Ja nie zrezygnowałem:whistling: wiem wiem:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi