WhyMe? Opublikowano 11 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Ja bym widział jeszcze kreseczkę Dudsa z Tomaszem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Ja bym widział jeszcze kreseczkę Dudsa z Tomaszem Marne szanse mam 140 a 165 ps to trochę różnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Ja bym widział jeszcze kreseczkę Dudsa z Tomaszem Marne szanse mam 140 a 165 ps to trochę różnicy Ale On ma benzynę a Ty diesla a to główna różnica moment jest tutaj bardzo ważny:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 No tak, ale to i tak za duża różnica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 12 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Ty masz TURBOOOOOOOOOOO ---------- Post dopisany 12-10-2012 at 18:06 ---------- Poprzedni post napisany 11-10-2012 at 20:06 ---------- Pany jak by tak 30 minut wcześniej się spotkać i podyskutować za nim dojadą golfiarze? 14:30 idealnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Ty masz TURBOOOOOOOOOOO ---------- Post dopisany 12-10-2012 at 18:06 ---------- Poprzedni post napisany 11-10-2012 at 20:06 ---------- Pany jak by tak 30 minut wcześniej się spotkać i podyskutować za nim dojadą golfiarze? 14:30 idealnie No można tak zrobić, Panowie widzieliście co wkleiłem w swoim wątku o B7 dostałem dzisiaj maila od nowego właściciela, że mu ją w nocy rąbneli spod domu fajne jaja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 ja nie dam rady wczesniej. sysek szkoda auta . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 ja też pewnie będę po 15:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 12 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Dzięki za spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 i po spociku:naughty:, szkoda tylko VW się wystraszyli:kwasny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 15 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 i po spociku:naughty:, szkoda tylko VW się wystraszyli:kwasny: Hehe, to są ciaproki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Również dzięki za spota Tomek pochwal się co dostałeś za prezent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Również dzięki za spota Tomek pochwal się co dostałeś za prezent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Również dzięki za spota Tomek pochwal się co dostałeś za prezent https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSxk1KSnyedWX8ko6z3WQUElxydmZfmP66kxe2tkFCLpEKK4FEC O ku..a:polew:. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.Audi Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Również dzięki za spota Tomek pochwal się co dostałeś za prezent https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSxk1KSnyedWX8ko6z3WQUElxydmZfmP66kxe2tkFCLpEKK4FEC O ku..a:polew:. WhyMe mają te jajka EURO 5 bo Tomasz nie wiem czy je jeść? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Michał widziałem, że wkleiłeś jakąś B8 w "zakupie kontrolowanym" nic wczoraj nie mówiłeś, że zmieniasz auto:eusathink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 15 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Również dzięki za spota Tomek pochwal się co dostałeś za prezent https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSxk1KSnyedWX8ko6z3WQUElxydmZfmP66kxe2tkFCLpEKK4FEC O ku..a:polew:. Tomek to jest forumowy jajcarz to dostał w nagrodę niemieckie jajka :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.Audi Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Michał widziałem, że wkleiłeś jakąś B8 w "zakupie kontrolowanym" nic wczoraj nie mówiłeś, że zmieniasz auto:eusathink: myślałem że mi za dwa miechy sprzedaż swoją ile będziesz jezdził jednym autem... polift czeka:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Michał widziałem, że wkleiłeś jakąś B8 w "zakupie kontrolowanym" nic wczoraj nie mówiłeś, że zmieniasz auto:eusathink: myślałem że mi za dwa miechy sprzedaż swoją ile będziesz jezdził jednym autem... polift czeka:wink: Nie no poczekaj aż resztę modów zrobię i będziesz miał gotowe autko:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.Audi Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Michał widziałem, że wkleiłeś jakąś B8 w "zakupie kontrolowanym" nic wczoraj nie mówiłeś, że zmieniasz auto:eusathink: myślałem że mi za dwa miechy sprzedaż swoją ile będziesz jezdził jednym autem... polift czeka:wink: Nie no poczekaj aż resztę modów zrobię i będziesz miał gotowe autko:wink: myślę że do świąt sie wyrobisz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi