Tomasz Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 zawsze można o poradę do Rafała do Lisowa jechać, (nie znam nikogo bardziej ogarniętego) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 29 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 to nasza hamownia na obwodnicy jest bardziej wierzytelna:decayed: Prawda Niedługo do ecu pojadę to zobaczę ile tej serii zostało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 No w sumie o nim nie myślałem gadałem, kiedyś na ten temat z Marcinem G. od Ciebie z wioski on jest tak dość obkuty w tych tematach i powiedział, że możemy śmiało podziałać ciekawe co z tego wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Bolek powiedział że takie PDC to pestka. On ci to ogarnie:polew::polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Bolek powiedział że takie PDC to pestka. On ci to ogarnie:polew::polew: Ciekawe czy kolejny se jaja robi czy mówi poważnie:decayed:, a tak na marginesie to złóż mu życzenia ode mnie:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.Audi Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Bolek powiedział że takie PDC to pestka. On ci to ogarnie:polew::polew: Ciekawe czy kolejny se jaja robi czy mówi poważnie:decayed:, a tak na marginesie to złóż mu życzenia ode mnie:wink: taa Bolo założy PDC ale do swojego Simsonka:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 No w sumie o nim nie myślałem gadałem, kiedyś na ten temat z Marcinem G. od Ciebie z wioski on jest tak dość obkuty w tych tematach i powiedział, że możemy śmiało podziałać ciekawe co z tego wyjdzie. kto to? szukam kogoś co mi ogarnie montaż licznika, bo do Rafała się dobić to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 No w sumie o nim nie myślałem gadałem, kiedyś na ten temat z Marcinem G. od Ciebie z wioski on jest tak dość obkuty w tych tematach i powiedział, że możemy śmiało podziałać ciekawe co z tego wyjdzie. kto to? szukam kogoś co mi ogarnie montaż licznika, bo do Rafała się dobić to Poszło PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 No w sumie o nim nie myślałem gadałem, kiedyś na ten temat z Marcinem G. od Ciebie z wioski on jest tak dość obkuty w tych tematach i powiedział, że możemy śmiało podziałać ciekawe co z tego wyjdzie. kto to? szukam kogoś co mi ogarnie montaż licznika, bo do Rafała się dobić to Poszło PW. ten to przyżeniony, to nie nasz ziom:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 No w sumie o nim nie myślałem gadałem, kiedyś na ten temat z Marcinem G. od Ciebie z wioski on jest tak dość obkuty w tych tematach i powiedział, że możemy śmiało podziałać ciekawe co z tego wyjdzie. kto to? szukam kogoś co mi ogarnie montaż licznika, bo do Rafała się dobić to Poszło PW. ten to przyżeniony, to nie nasz ziom:decayed: No w sumie racja:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 29 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Może na mikołaja jaki spocik pany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Za "duży" jesteś na mikołaja:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 29 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Za "duży" jesteś na mikołaja:decayed: Chyba że panią mikołaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 W Lublińcu zrobili hamownie gdzie? Koszt pomiaru? Tylko hamownia czy coś tam grzebią też? na stronie widac ze wspolpracuja z tuning44... wiec o kant doopy:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 jaka tu cisza:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Włącz głośniki to będziesz słyszeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 9 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Robimy tego spota w grudniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Robimy tego spota w grudniu? chętnie zobaczę te 3-4 ślady na śniegu Twojego auta:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Robimy tego spota w grudniu? chętnie zobaczę te 3-4 ślady na śniegu Twojego auta:decayed: :polew::polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 9 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Robimy tego spota w grudniu? chętnie zobaczę te 3-4 ślady na śniegu Twojego auta:decayed: Co za gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi