adrian15s Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Why Me bede chciał widzieć jak ty ta szybę wkleisz;D kup sobie kurtke przeciwdeszczową buty gumowe jak masz zamiar w deszczu jeździć tym autem
P-U-M-A Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Why Me bede chciał widzieć jak ty ta szybę wkleisz;D kup sobie kurtke przeciwdeszczową buty gumowe jak masz zamiar w deszczu jeździć tym autem Witamy Bolka na forum. Jak tam RS4 sprawuje się?
sysek27 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Why Me bede chciał widzieć jak ty ta szybę wkleisz;D kup sobie kurtke przeciwdeszczową buty gumowe jak masz zamiar w deszczu jeździć tym autem Witamy Bolka na forum. Jak tam RS4 sprawuje się? Wpadnijcie po mnie pojedziemy znów bokami trochę polatać
adrian15s Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Jasne za dużo pali a tak to dobrze ;p
sysek27 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Jak będę mógł trochę poprowadzić to nie ma problemu:wink:
P-U-M-A Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Nie to już nie moja decyzja:kwasny:
P-U-M-A Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Ani mnie nie denerwuj Pakietu oświetlenia w fotelach brak uj***na kostka w boczku Fotele i tak będą w poniedziałek dopiero w aucie jak coś.
P-U-M-A Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Ziomek twierdzi że widziałem co biorę. Trudno dokupie to nic drogiego. Za to jak dzisiaj wyczyściłem to trzeba stwierdzić ze bardzo fajny stan, po prostu brudne były.
sysek27 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Ziomek twierdzi że widziałem co biorę. Trudno dokupie to nic drogiego. Za to jak dzisiaj wyczyściłem to trzeba stwierdzić ze bardzo fajny stan, po prostu brudne były. No to przynajmniej tyle:thumbup1:
WhyMe? Opublikowano 16 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2013 Why Me bede chciał widzieć jak ty ta szybę wkleisz;D kup sobie kurtke przeciwdeszczową buty gumowe jak masz zamiar w deszczu jeździć tym autem Nie takie rzeczy się robiło
sysek27 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Why Me bede chciał widzieć jak ty ta szybę wkleisz;D kup sobie kurtke przeciwdeszczową buty gumowe jak masz zamiar w deszczu jeździć tym autem Nie takie rzeczy się robiło Tylko ciekawe jaki był efekt tych prac:decayed:
Duds Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Why Me bede chciał widzieć jak ty ta szybę wkleisz;D kup sobie kurtke przeciwdeszczową buty gumowe jak masz zamiar w deszczu jeździć tym autem Nie takie rzeczy się robiło nie polecam Ci robić tego samemu. Wycięcie nie jest wcale takie proste, a wklejenie pewnie jeszcze gorsze
WhyMe? Opublikowano 16 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2013 Why Me bede chciał widzieć jak ty ta szybę wkleisz;D kup sobie kurtke przeciwdeszczową buty gumowe jak masz zamiar w deszczu jeździć tym autem Nie takie rzeczy się robiło Tylko ciekawe jaki był efekt tych prac:decayed: Jeszcze dzisiaj jak skończę bawić się w aucie to pokażę
sysek27 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Why Me bede chciał widzieć jak ty ta szybę wkleisz;D kup sobie kurtke przeciwdeszczową buty gumowe jak masz zamiar w deszczu jeździć tym autem Nie takie rzeczy się robiło Tylko ciekawe jaki był efekt tych prac:decayed: Jeszcze dzisiaj jak skończę bawić się w aucie to pokażę Ale ja nie chcę oglądać czym ty się bawisz w aucie:decayed:
WhyMe? Opublikowano 16 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2013 Why Me bede chciał widzieć jak ty ta szybę wkleisz;D kup sobie kurtke przeciwdeszczową buty gumowe jak masz zamiar w deszczu jeździć tym autem Nie takie rzeczy się robiło Tylko ciekawe jaki był efekt tych prac:decayed: Jeszcze dzisiaj jak skończę bawić się w aucie to pokażę Ale ja nie chcę oglądać czym ty się bawisz w aucie:decayed: Gałką zmiany biegów :polew:
sysek27 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Otwarto listę na zlot w BT ja już zaliczkę wpłaciłem:naughty:
akjam Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Biorę udział w konkursie na foto do kalendarza i znowu proszę Was o głosik. http://a4-klub.pl/konkurs-fotograficzny-najladniejsze-zdjecie-a4-120/grudzien-najladniejsze-zdjecie-a4-forum-258831/
Rekomendowane odpowiedzi