Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Lublinieckie [Niedziela 02.11.14 godz 16.00 McDonald ] ZAPRASZAMY!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3:

---------- Post dopisany at 14:47 ---------- Poprzedni post napisany at 14:47 ----------

ładnie był sklejony:facepalm:

Opublikowano

Rafał na razie kupił passata B3 do jazdy. Z tego co z nim rozmawiałem to rozgląda się za A3 bądź golfem 5. Ciekawostką jest że golfa w 2 częściach sprzedał za 8 tysięcy w co mi się nie chce wierzyć :decayed:

Opublikowano
Rafał na razie kupił passata B3 do jazdy. Z tego co z nim rozmawiałem to rozgląda się za A3 bądź golfem 5. Ciekawostką jest że golfa w 2 częściach sprzedał za 8 tysięcy w co mi się nie chce wierzyć :decayed:

Jasne jasne...

---------- Post dopisany at 20:19 ---------- Poprzedni post napisany at 20:17 ----------

sysek jedziesz do Nysy? bo ja sprawdzałem zjazdy i mam wolne to można by rozbić biwak i trochę przesmarować zawiasy :decayed:

Jadę wysłałem wczoraj deklarację i się dowiedziałem, że jestem na liście rezerwowej...zobaczymy może być ciekawie:naughty:

Opublikowano

W nysie jak chcecie się rozkładać? Z ludźmi z Lublińca czy osobno? Bo ja też jadę tylko nie wiem jak jeszcze, a można razem się zgrać :wink:

Opublikowano

Ja jak na razie jestem na liście rezerwowej więc nie wiem czy wjadę...:wink:

---------- Post dopisany at 20:31 ---------- Poprzedni post napisany at 20:28 ----------

Ty MEFJU będziesz coś wiedział bo muszę na szybko dać odpowiedź co jest wart silnik 3.0TDI w A6 o mocy 224PS 2006r. nie znam oznaczenia silnika, ale może powiesz co to jest warte i jakie oznaczenie jest dobre w tych silnikach?

Opublikowano

No ciekawe czy się dostaniesz :kwasny: Na temat 2.7 TDI prędzej bym coś wiedział, niestety nie pomogę :hi:

Opublikowano

ostatnio na alegro była do sprzedania niebieska b6 1,9 w avancie z Lublińca za 22,500 zna ktoś tego gościa?

Opublikowano
Panowie jak nie jest dla was problem to proszę o głos do kalendarza. Numer 6, dziękuję :hi:

http://a4-klub.pl/kalendarz-audi-a4-klub-polska-120/luty-najladniejsze-zdjecie-a4-forum-266584/

bitte

---------- Post dopisany at 23:05 ---------- Poprzedni post napisany at 23:04 ----------

Sysek dostałeś zdjęcia?:decayed:

puma wez se tą stopke zmien bo gimbazą zalatuje

Opublikowano
Panowie jak nie jest dla was problem to proszę o głos do kalendarza. Numer 6, dziękuję :hi:

http://a4-klub.pl/kalendarz-audi-a4-klub-polska-120/luty-najladniejsze-zdjecie-a4-forum-266584/

bite

Z każdej strony. Sory, nie mogłem się powstrzymać :grin: A na serio to głos poleciał :thumbup1:

Opublikowano
:facepalm::polew:
Opublikowano

Tak dostałem, ale zajoba mam strasznego i nie dałem rady jeszcze nic zdziałać jutro może coś porobię:wink: a ty masz dla mnie to najważniejsze zdjęcie:naughty:?

---------- Post dopisany at 17:49 ---------- Poprzedni post napisany at 17:47 ----------

Micher gdzieś mi migło, że się pytałeś o Nysę masz zamiar jechać?

Opublikowano

Tak dostałem, ale zajoba mam strasznego i nie dałem rady jeszcze nic zdziałać jutro może coś porobię:wink: a ty masz dla mnie to najważniejsze zdjęcie:naughty:?

---------- Post dopisany at 17:49 ---------- Poprzedni post napisany at 17:47 ----------

Micher gdzieś mi migło, że się pytałeś o Nysę masz zamiar jechać?

Tak myślałem, ale wiesz plany mają to do siebie ,że lubią się zmieniać także narazie nic nie rezerwuje

Opublikowano

Wiem jak to jest tak samo było u mnie z BT a na Nysę wysłałem zgłoszenie już dosyć dawno i jak na razie jestem na liście rezerwowej bo w tym roku jest ograniczona liczba aut, które będą mogły wjechać na teren ośrodka.

Opublikowano
Wiem jak to jest tak samo było u mnie z BT a na Nysę wysłałem zgłoszenie już dosyć dawno i jak na razie jestem na liście rezerwowej bo w tym roku jest ograniczona liczba aut, które będą mogły wjechać na teren ośrodka.

Prawdopodobnie ja nie dam rady przyjechać, więc mogę Ci zwolnić moje miejsce :decayed:

Opublikowano

Prawdopodobnie ja nie dam rady przyjechać, więc mogę Ci zwolnić moje miejsce :decayed:

No to będziemy w kontakcie dzięki:hi:

Opublikowano

SYSEK z czym do ludzi? Gdzie ty pchasz z tym padłem:decayed:

Opublikowano

Ty się lepiej martw żeby twoje padło tam w ogóle dojechało:whistling:

---------- Post dopisany at 22:54 ---------- Poprzedni post napisany at 22:50 ----------

Aaaaaaaaaaa mefju weź zmienień te zenony bo jestem straszny pies na takie rzeczy:thumbdown: