WhyMe? Opublikowano 3 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Sobota pasuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.Audi Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 no nie bardzo :/ ale pasuje mi 13 lub 14 wrzesień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 A nie można teraz kiedyś wieczorem coś ogarnąć np. teraz piątek koło 18-19godzinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 3 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Ja jestem za Sysławie. Następny weekend jestem w de i nie dam rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.Audi Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 jak dla mnie może być też w tygodniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon_SLU Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 To jak tymi spotami? Kiedy som? Też bym podjechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 22 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 No trzeba coś zrobić bo wstyd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 No trzeba by cos zrobic bo lipa straszna.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 23 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Syś kiedy będziesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon_SLU Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Ciepło się zrobiło to by można pod Karuzelą się ustawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 23 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Szczególnie dzisiaj było ciepło Jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Na wszystkich świętych bede do 09.11... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 24 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Patryk i Tomek też będą. To niedziela (02.11) by była idealna, tylko że ja do okupanta jadę chyba w sobotę wieczorem. Coś wymyślę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Mi pasi to bedziemy w kontakcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 24 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Co z resztą? Adam, dwa Michały i ewentualnie Bartek no ale ten to już legenda jest Aa i Tomasz jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Do Michała by trzeba napisac na fb podejrzewam ze będzie mu pasowało a Tomasza to juz wieki nie widziałem ogólnie na forum też mało zagląda...a Bartek to nie wiem nie znam chyba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 24 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Napiszę do Patryka aby zagadał tam z Tomaszem, może akurat A Bartek to nie czasem ten z tej srebrnej B6 co zajebał w doniczki na MC? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.Audi Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 mi też pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 mi też pasuje O patrz chłopie Ty żyjesz w ogóle dawno Cie nigdzie widać nie bylo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.Audi Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 a miałem bardzo weselny okres, ale obiecuje poprawę trzeba by przesmarować przed zimą żeby bryki nie skrzypiały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi