szumi1 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 witam... Sprawa wygląda tak: auto zbiera się normalnie płynnie i elastycznie...wszystko wydaje się ok i ciężko stwierdzić kiedy się to dzieje a mianowicie autko przestaje jechać..nagle je odcina i dochodzi tylko do 2.5 tyś obrotów... gasimy i wszystko wraca do normy....zdarza się to szczególnie na trasie.... i naprawdę na różnych biegach i rożnych obrotach.. autkiem jeździ żonka z synkiem i jest to trochę niebezpieczne... bardzo prosze o pomoc... pozdrawiam [mod]zapoznaj sie prosze z regulaminem forum, uzywaj wyszukiwarki, gdy zakladasz nowy watek nazywaj go odpowiednio oraz stosuj właściwy prefix - Musashi [/mod]
antonio Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 pewnie geometria w turbinie się zapiekła
szumi1 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2011 czyli rozumiem ,że sprawa jest ostawień turbiny....możesz jaśniej wytłumaczyć... Oki zrobię vaga i co dalej?
Gość radekk2000 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Prawdopodobnie turbawka do czyszczenia.
steve69 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 czyli rozumiem ,że sprawa jest ostawień turbiny....możesz jaśniej wytłumaczyć... Oki zrobię vaga i co dalej? Prawdopodobnie masz zapieczone kierownice turbosprężarki w następstwie czego występuje przeładowanie/niedoładowanie powietrza do silnika. Zrób prawidłowo logi i zamieść je tutaj na forum - po zapoznaniu się z nimi forumowi szamani postawią diagnozę. -- Pozdrawiam. Sławek
antonio Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 prawdopodobnie to co napisal przedmówca
szumi1 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2011 no to teraz muszę się zakręcić za Wagiem w Wawie... ok a jeśli jest tak jak mówicie to co mnie czeka jaka robota ,koszt i tp?
Musashi Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 a moze by warto skorzystac z wyszukiwarki na forum? temat walkowany wielokrotnie
szumi1 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2011 jestem nowy....jak nie masz nic sensownego do powiedzenia to się nie wcinaj...mądrością bo nikt ci nie nakazuje czytać mojego posta! a jak chcesz pomóc daj linka i po sprawie...
chudy13101980 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=115011.0 zobacz kolego ten temat o czyszczeniu turbinki
szumi1 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2011 serdecznie dziękuje....szukałem i nie moglem na ten watek trafić ....jeszcze raz dzięki
Musashi Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 jestem nowy....jak nie masz nic sensownego do powiedzenia to się nie wcinaj...mądrością bo nikt ci nie nakazuje czytać mojego posta! a jak chcesz pomóc daj linka i po sprawie... zakladajac konto na forum, zobowiazales sie do przestrzegania regulaminu. tylko i wylacznie ze wzgledu na to, ze jestes nowy twoj watek jeszcze nie zostal usuniety.
szumi1 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2011 sorry,ale nie na jednym forum się kręcę o innej tematyce...i jakoś tam mody nie sa aż tak agresywne jak kolega...sorry za nie znajomość pewnych kwestii ,poprawie się...pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi