dejf Opublikowano 11 Marca 2011 Opublikowano 11 Marca 2011 małe nieporozumienie z mechanikiem, który robi mi czasami wymiany oleju, filtrów itp jutro z rana chwytam za filtry i robię od nowa logi Dwójka, trójka, czwórka - podłoga na kazdym, do 4200. Jak da rade to i piątka. Wklej pozniej zdjecie tego starego filtra
MAGIC87 Opublikowano 11 Marca 2011 Opublikowano 11 Marca 2011 Teraz skleiłem dopiero, że ja filtr powietrza wymieniałem 2 lata (35 tys km) temu, więc to może być filtr, a nie brudna przepływka mysli ja zmieniam co 4-5 miechów Auto ma banglac a nie.. pozniej plucie sobie w brode ze za kilkadziesiat zl syfu mozna sobie narobic
Tomson Opublikowano 12 Marca 2011 Autor Opublikowano 12 Marca 2011 Wrzucam nowe logi: grupa 8 i 11 razem na 2,3 i 4: Log (4 - 008,011) i sama grupa 8 na 4: Log (3 - 008) i grupy 8 i 11 na 4: Log (2 - 008,011) chyba jednak przepływka, ale nie mam pewności, więc zobaczcie dzięki
Piotrek98igo Opublikowano 12 Marca 2011 Opublikowano 12 Marca 2011 od 3tys zaczyna ciac przeplywka,mozesz sprobowac ja wyczyscic,moze cos da
spanky Opublikowano 12 Marca 2011 Opublikowano 12 Marca 2011 gdyby przeplywka naprawde ciela dawke to auto z ta dawka mialo by ~150 PS , a to by napewno odczul wlasciciel ... na 99% tak zostal zrobiony soft [ m.innymi zmienione czasy wtrysku] i wszystko z autem jest w porzadku ... wszelkie watpliwosci rozwieje dynamiczny log grupy 001 oraz wypowiedz osoby ,ktora to auto modyfikowala
Jarol Opublikowano 12 Marca 2011 Opublikowano 12 Marca 2011 gdyby przeplywka naprawde ciela dawke to auto z ta dawka mialo by ~150 PS , a to by napewno odczul wlasciciel ... na 99% tak zostal zrobiony soft [ m.innymi zmienione czasy wtrysku] i wszystko z autem jest w porzadku ... wszelkie watpliwosci rozwieje dynamiczny log grupy 001 oraz wypowiedz osoby ,ktora to auto modyfikowala Spanki a jaki jest sens robić tak soft jak można go zrobić normalnie??? Chyba że przepływka faktycznie nie domaga i soft został zrobiony pod taką niedomagającą żeby nie trzeba było jej wymieniac??
spanky Opublikowano 12 Marca 2011 Opublikowano 12 Marca 2011 gdyby przeplywka naprawde ciela dawke to auto z ta dawka mialo by ~150 PS , a to by napewno odczul wlasciciel ... na 99% tak zostal zrobiony soft [ m.innymi zmienione czasy wtrysku] i wszystko z autem jest w porzadku ... wszelkie watpliwosci rozwieje dynamiczny log grupy 001 oraz wypowiedz osoby ,ktora to auto modyfikowala Spanki a jaki jest sens robić tak soft jak można go zrobić normalnie??? Chyba że przepływka faktycznie nie domaga i soft został zrobiony pod taką niedomagającą żeby nie trzeba było jej wymieniac?? jak przeplywomierz niedomaga to sie robi inne rzeczy ... a poniżej odpowiedz na Twoje pytanie inny soft by Dynosoft - > http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=113941.0;highlight=limit logi bardzo podobne ,nieprawdaz ..
Tomson Opublikowano 12 Marca 2011 Autor Opublikowano 12 Marca 2011 robić 001 dynamiczne i będzie wszystko jasne?
Jarol Opublikowano 12 Marca 2011 Opublikowano 12 Marca 2011 inny soft by Dynosoft - > http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=113941.0;highlight=limit logi bardzo podobne ,nieprawdaz .. No praktycznie taki sam. Możesz coś więcej napisać dlaczego tak jest soft zrobiony??? Ja mam auto też obione przez Dynodoft, tylko moje auto robił Aligator i jest zupełnie inaczej, tu masz log 08: http://vaglog.rtnet.pl/fatyga_21689.html
Patrox Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 Tomek wysłał mi logi i wszystko jest w najlepszym porządku, przepływka jest do samego końca. Jesli chodzi o paliwo, jest ono ustawiane tak celowo aby góra mieszanka sie nie zagrzała. Gdyby auto miało cooler paliwo byłoby do końca. Jest to tak dostrojone że nie ma wpływu na moc max co widać na wykresie. Tyle w temacie, pozdrawiam
Tomson Opublikowano 14 Marca 2011 Autor Opublikowano 14 Marca 2011 no i ogień a co niektórzy już widzę kasują tutaj posty..
Flyer Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 no i ogień a co niektórzy już widzę kasują tutaj posty.. nie - 1 post, ktory nic nie wnosil do tematu zostal usuniety.
Rekomendowane odpowiedzi