pastaldo Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zdrowy rozsądek + smak dokładnie choć niektórzy z forum by zjedli jak widza ledy i twierdzą że to bez "smaku"
Kowi87 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zdrowy rozsądek + smak dokładnie choć niektórzy z forum by zjedli jak widza ledy i twierdzą że to bez "smaku" to jest własnie jeden z przkładów agro w B5 montaz takich "odblasków", powinni to dawać w komplecie z laminatem
pastaldo Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zdrowy rozsądek + smak dokładnie choć niektórzy z forum by zjedli jak widza ledy i twierdzą że to bez "smaku" to jest własnie jeden z przkładów agro w B5 montaz takich "odblasków", powinni to dawać w komplecie z laminatem mniejszym agro jest tarcie brzuchem po ziemi byle był lans :gwizdanie: " - dlaczego się spóźniłeś? - jakiś kretyn rzucił żyletkę na drogę i zawislem "
Kowi87 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zdrowy rozsądek + smak dokładnie choć niektórzy z forum by zjedli jak widza ledy i twierdzą że to bez "smaku" to jest własnie jeden z przkładów agro w B5 montaz takich "odblasków", powinni to dawać w komplecie z laminatem mniejszym agro jest tarcie brzuchem po ziemi byle był lans :gwizdanie: " - dlaczego się spóźniłeś? - jakiś kretyn rzucił żyletkę na drogę i zawislem " Ale to przynajmniej wygląda, pasuje do całej koncepcji, a nie listwa LED zaczerpnieta z marketu budowlanego po drobnej modyfikacji nie pasująca stylistycznie do starej budy w B5 :gwizdanie:
pastaldo Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zdrowy rozsądek + smak dokładnie choć niektórzy z forum by zjedli jak widza ledy i twierdzą że to bez "smaku" to jest własnie jeden z przkładów agro w B5 montaz takich "odblasków", powinni to dawać w komplecie z laminatem mniejszym agro jest tarcie brzuchem po ziemi byle był lans :gwizdanie: " - dlaczego się spóźniłeś? - jakiś kretyn rzucił żyletkę na drogę i zawislem " Ale to przynajmniej wygląda, pasuje do całej koncepcji, a nie listwa LED zaczerpnieta z marketu budowlanego po drobnej modyfikacji nie pasująca stylistycznie do starej budy w B5 :gwizdanie: lepszy strumień iskier z podwozia na przejeździe kolejowym no własnie nie pasuje do koncepcji jak koła się chowają w nadkolach
Arturoo Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zdrowy rozsądek + smak Piszę ,że jak nie wygląda albo jest z taśmy na metry to
Kowi87 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zdrowy rozsądek + smak dokładnie choć niektórzy z forum by zjedli jak widza ledy i twierdzą że to bez "smaku" to jest własnie jeden z przkładów agro w B5 montaz takich "odblasków", powinni to dawać w komplecie z laminatem mniejszym agro jest tarcie brzuchem po ziemi byle był lans :gwizdanie: " - dlaczego się spóźniłeś? - jakiś kretyn rzucił żyletkę na drogę i zawislem " Ale to przynajmniej wygląda, pasuje do całej koncepcji, a nie listwa LED zaczerpnieta z marketu budowlanego po drobnej modyfikacji nie pasująca stylistycznie do starej budy w B5 :gwizdanie: lepszy strumień iskier z podwozia na przejeździe kolejowym no własnie nie pasuje do koncepcji jak koła się chowają w nadkolach na forum prócz glinka nie ma żadnego co by sie tak koła chowały w nadkolach :gwizdanie: Co tu dalej debatowac 20cm odblask w kratce wyglądał, wyglada i bedzie wyglądał z d*py w nadwoziu B5
pastaldo Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=97&t=374725 gość: kubus05_2007
Kowi87 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=97&t=374725 gość: kubus05_2007 jest na forum?, jest z polski?? a kubuś jeżdzi golfem2 :gwizdanie: to są przykładowe foty które również znajdziesz w galerii
pastaldo Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=97&t=374725 gość: kubus05_2007 jest na forum?, jest z polski?? a kubuś jeżdzi golfem2 :gwizdanie: to są przykładowe foty które również znajdziesz w galerii chodziło mi tylko zeby zaznaczyć z których fotek sie usmiałem do rozpuku. Nie było w żaden sposób uderzone do tego chłopaka co wymieniłem wyżej. Nie wnikam czy jest z klubu czy PL. Chodzi mi o ogólną tendecję która jest na forum wałkowana "gleba"
Kowi87 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=97&t=374725 gość: kubus05_2007 jest na forum?, jest z polski?? a kubuś jeżdzi golfem2 :gwizdanie: to są przykładowe foty które również znajdziesz w galerii chodziło mi tylko zeby zaznaczyć z których fotek sie usmiałem do rozpuku. Nie było w żaden sposób uderzone do tego chłopaka co wymieniłem wyżej. Nie wnikam czy jest z klubu czy PL. Chodzi mi o ogólną tendecję która jest na forum wałkowana "gleba" Ale w tym konkretnym przypadku jest to Airride, a to inna bajka :gwizdanie: Znajdź mi fotke A4ki z dajlajnami w której bedą pasowały do ogólnej koncepcji samochodu
pastaldo Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 choćby sam wklejałes z ledami od S6 albo te w zderzaku białego sedana
Kowi87 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 choćby sam wklejałes z ledami od S6 albo te w zderzaku białego sedana Dobrze wiesz że myślałem o "odblaskach 20cm" a nie typowych LEDach [br]Dopisany: 22 Czerwiec 2011, 13:34_________________________________________________Naprawde wolałbym juztakie lampy założyc, niż ładować te diodki w kratki
pastaldo Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Mam pytanie jakie wymiary mają halo w poliftach? Chodzi mi o srednice
Rajmondo Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 O to to... właśnie zależy na kogo się trafi, bo prawo sobie, a życie sobie, ale DUŻO zależy od kontrolującego. Za każdym razem wsiadając za kółko żyć w niepewności, czy przypadkiem nie będę musiał wracać autobusem bo misiek zabierze mi DR? Może jedni lubią adrenalinę, ale ja nie za bardzo.
dio Opublikowano 24 Czerwca 2011 Opublikowano 24 Czerwca 2011 Jeżeli za to zabierze Ci dowód, to wrócisz samochodem, bo to nie dyskwalifikuje samochodu z ruchu. Włączasz normalne światła i jedziesz dalej
Arturoo Opublikowano 24 Czerwca 2011 Opublikowano 24 Czerwca 2011 No ale chyba nie o to chodzi by przy pierwszej z brzegu kontroli funkcjonariusz wypisywał pokwitowanie zatrzymania dowodu rejestracyjnego .
dio Opublikowano 24 Czerwca 2011 Opublikowano 24 Czerwca 2011 Wiem, że nie o to chodzi, ale jeżeli ktoś nie chce wypalać ksenonów i oszpecać samochodu ledami, to pozostaje moduł. No risk, no fun
Rajmondo Opublikowano 26 Czerwca 2011 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Podejrzewam ,że to HID'y 6k lub 8k :gwizdanie: Myślicie, ze taki wynalazek dałby podobny efekt? http://allegro.pl/zarowka-led-przeciwmgielna-h1-13xled-high-powersmd-i1664817463.html
Rekomendowane odpowiedzi