rtocki Opublikowano 31 Marca 2008 Opublikowano 31 Marca 2008 Zgadza się na żywo te fele to dopiero robią robotę, ale myć to ja bym ich nie chciał, a poza tym gdzie kubeczki grillowo-wydechowe?
Młody Opublikowano 31 Marca 2008 Opublikowano 31 Marca 2008 Zgadza się na żywo te fele to dopiero robią robotę, ale myć to ja bym ich nie chciał, a poza tym gdzie kubeczki grillowo-wydechowe? Jednego cuber zakosił a drugiego sam zabrałem
Gość trueogre Opublikowano 31 Marca 2008 Opublikowano 31 Marca 2008 szczoteczkę do zębów dodają przy kupnie całą paczkę 20 sztuk na każdą felę :polew: Zgadza się na żywo te fele to dopiero robią robotę, ale myć to ja bym ich nie chciał, a poza tym gdzie kubeczki grillowo-wydechowe? Sącz zabrał, wzięli kiełbasę,chleb, colę to i kubeczki im się przykleiły do rączek :polew:
Młody Opublikowano 31 Marca 2008 Opublikowano 31 Marca 2008 szczoteczkę do zębów dodają przy kupnie całą paczkę 20 sztuk na każdą felę :polew: Zgadza się na żywo te fele to dopiero robią robotę, ale myć to ja bym ich nie chciał, a poza tym gdzie kubeczki grillowo-wydechowe? Sącz zabrał, wzięli kiełbasę,chleb, colę to i kubeczki im się przykleiły do rączek :polew: CHWILA JEDEN KUBECZEK a coli mi nic nie wiadomo chyba że maku zabrał a nic nie mówił
Flyer Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Widze, ze nie tylko ja mam niezbyt dobrze dobrany lakier w dokladkach i progach
Gość Trzeniu Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Opublikowano 12 Kwietnia 2008 może na zdjęciu tak wyszło , na żywo jest lux :th:
Flyer Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Nie jest lux, bo widzialem w Wiśle. Mam ten sam problem
Wąski Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Ja tam nie widzę różnicy jak na każdym plastiku troszke różnicy jest nie to co u mnie było :gwizdanie: Felga jedna z ładniejszych [br]Dopisany: 07 Sierpień 2008, 16:32 _________________________________________________a ile po programie
Gość TrueOgre Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Ja tam nie widzę różnicy jak na każdym plastiku troszke różnicy jest nie to co u mnie było :gwizdanie: Felga jedna z ładniejszych [br]Dopisany: 07 Sierpień 2008, 16:32 _________________________________________________a ile po programie seria wyszła 154 a po programie 178 i 287niutków Hehe miałem robić dalsze mody ale poczekam z tym na Q
Gość TrueOgre Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Rezasz Q? no co Ty trochę by to nieopłacalne było :gwizdanie: Po prostu na razie koniec ładowania kaski w to autko, a niedługo (miejmy nadzieję) bedzie zmiana na Q i wtedy zacznie się prawdziwe rezanie :naughty:
Gość Trzeniu Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Rezasz Q? no co Ty trochę by to nieopłacalne było :gwizdanie: Po prostu na razie koniec ładowania kaski w to autko, a niedługo (miejmy nadzieję) bedzie zmiana na Q i wtedy zacznie się prawdziwe rezanie :naughty: to kiedy będzie nowy truedupowóz? :naughty:
jura Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Opublikowano 31 Sierpnia 2008 witam jakie spalanie w miescie i na trasie?
Flyer Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Opublikowano 31 Sierpnia 2008 12,5 miasto 8 trasa Chyba dobrze pamietam Pazdzioch fajny, ale musi byc -20/30
Gość TrueOgre Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Dobrze pamiętasz choć dzisiejsza trasa z Sobieszewa wyszła 10,5 ale wszyscy wiemy dlaczego hehe będzie 20/30 jak się amorki zużyją i będą do wymiany
Wąski Opublikowano 1 Września 2008 Opublikowano 1 Września 2008 Dobrze pamiętasz choć dzisiejsza trasa z Sobieszewa wyszła 10,5 ale wszyscy wiemy dlaczego hehe będzie 20/30 jak się amorki zużyją i będą do wymiany Oj to troszkę czasu minie ale nie ma tragedi bez tego wygląd
Gość TrueOgre Opublikowano 1 Września 2008 Opublikowano 1 Września 2008 Hehe no troszkę potrwa to fakt ale co tam, allroad też ładny i wszędzie wjedzie :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi