Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 BFB] A4 Avant 1,8 T 163 KM + nowe fotki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zgadza się na żywo te fele to dopiero robią robotę, ale myć to ja bym ich nie chciał, a poza tym gdzie kubeczki grillowo-wydechowe?

Opublikowano

Zgadza się na żywo te fele to dopiero robią robotę, ale myć to ja bym ich nie chciał, a poza tym gdzie kubeczki grillowo-wydechowe?

Jednego cuber zakosił a drugiego sam zabrałem :)

Gość trueogre
Opublikowano

szczoteczkę do zębów dodają przy kupnie :polew:

całą paczkę 20 sztuk na każdą felę :polew: :polew: :polew:

Sącz zabrał, wzięli kiełbasę,chleb, colę to i kubeczki im się przykleiły do rączek :polew: :polew:
Opublikowano

szczoteczkę do zębów dodają przy kupnie :polew:

całą paczkę 20 sztuk na każdą felę :polew: :polew: :polew:

Sącz zabrał, wzięli kiełbasę,chleb, colę to i kubeczki im się przykleiły do rączek :polew: :polew:

CHWILA JEDEN KUBECZEK :polew: a coli mi nic nie wiadomo chyba że maku zabrał a nic nie mówił :tongue4:

Opublikowano

Widze, ze nie tylko ja mam niezbyt dobrze dobrany lakier w dokladkach i progach :cool:

Opublikowano

może na zdjęciu tak wyszło , na żywo jest lux :th:

Opublikowano

Nie jest lux, bo widzialem w Wiśle. Mam ten sam problem :cool:

Opublikowano

Ja tam nie widzę różnicy :) jak na każdym plastiku troszke różnicy jest :) nie to co u mnie było :gwizdanie:

Felga jedna z ładniejszych :good:[br]Dopisany: 07 Sierpień 2008, 16:32 _________________________________________________a ile po programie :mysli:

Opublikowano

Ja tam nie widzę różnicy :) jak na każdym plastiku troszke różnicy jest :) nie to co u mnie było :gwizdanie:

Felga jedna z ładniejszych :good:[br]Dopisany: 07 Sierpień 2008, 16:32 _________________________________________________a ile po programie :mysli:

seria wyszła 154 a po programie 178 i 287niutków :wink4:

Hehe miałem robić dalsze mody ale poczekam z tym na Q :kox:

Opublikowano

Rezasz Q?

Opublikowano

Rezasz Q?

no co Ty :decayed:

trochę by to nieopłacalne było :gwizdanie:

Po prostu na razie koniec ładowania kaski w to autko, a niedługo (miejmy nadzieję) bedzie zmiana na Q i wtedy zacznie się prawdziwe rezanie :naughty: :naughty:

Opublikowano

i to jest myśl :good:

Opublikowano

Rezasz Q?

no co Ty :decayed:

trochę by to nieopłacalne było :gwizdanie:

Po prostu na razie koniec ładowania kaski w to autko, a niedługo (miejmy nadzieję) bedzie zmiana na Q i wtedy zacznie się prawdziwe rezanie :naughty: :naughty:

to kiedy będzie nowy truedupowóz? :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

12,5 miasto

8 trasa

Chyba dobrze pamietam :naughty:

Pazdzioch fajny, ale musi byc -20/30 :naughty:

Opublikowano

Dobrze pamiętasz ;) choć dzisiejsza trasa z Sobieszewa wyszła 10,5 ale wszyscy wiemy dlaczego hehe

będzie 20/30 jak się amorki zużyją i będą do wymiany ;)

Opublikowano

Dobrze pamiętasz ;) choć dzisiejsza trasa z Sobieszewa wyszła 10,5 ale wszyscy wiemy dlaczego hehe

będzie 20/30 jak się amorki zużyją i będą do wymiany ;)

Oj to troszkę czasu minie :) ale nie ma tragedi bez tego :) wygląd :kox:

Opublikowano

Hehe no troszkę potrwa to fakt ale co tam, allroad też ładny i wszędzie wjedzie :naughty: :naughty: