slaweq Opublikowano 23 Listopada 2007 Opublikowano 23 Listopada 2007 Ja tez myje często swoją na bezdotykowej na Bp ale musze powiedzieć, że nie jestem do konca zadowolony, To po co dalej myjesz ? Mycie to za duże słowo..., jezdze na bezdotyk moje opłukac z kurzu, a dokładne mycie na recznej.
Iverson Opublikowano 23 Listopada 2007 Opublikowano 23 Listopada 2007 ja tam na statoil za 10 zł to ładnie autko wymyję, zawsze ze sobą mam koszyk z całym arsenałem różnych rzeczy więc szmatka z mikrofibry , parę minut i fura sie błyszczy. wiadomo myjka domowa jest o wiele dokładniejsza i o wiele dłuższa.
tomaszzz Opublikowano 25 Listopada 2007 Opublikowano 25 Listopada 2007 ja sie kiedys spotkalem z tak opinia ze samochodu w zimie sie nie powinno mayc goraca woda w polaczeniu z sola z ulicy zachodza reakcje chemiczne a solanka nie zbyd sprzyja konserwacji pytanie tylko czy tak jest w rzeczywistosci
hornet Opublikowano 28 Listopada 2007 Opublikowano 28 Listopada 2007 ja sie kiedys spotkalem z tak opinia ze samochodu w zimie sie nie powinno mayc goraca woda w polaczeniu z sola z ulicy zachodza reakcje chemiczne a solanka nie zbyd sprzyja konserwacji pytanie tylko czy tak jest w rzeczywistosci Wrzątkiem napewno nie ale ciepła woda lepiej domyje.
Gość dzikidzidz Opublikowano 11 Grudnia 2007 Opublikowano 11 Grudnia 2007 Witam Zastanawiam się czy myć moje na myjni automatycznej ?? Jeśli tak to jakie myjnie polecacie (na jakich stacjach) ?? Jeśli nie, dlaczego ?? Ja tam myje na automacie (w zimie, jak ciepło lubie się sam pobawić...) - max program najpierw mycie ciśnieniowe, potem dopiero piana i szczoty (21 zł). Myłem na statoilu volva w programie podstawowym przez 3 lata i nie było opcji jakiegoś porysowania lakieru... Audi myje na lotosie ( Lublin, diamentowa) i też mi się jakieś złe rzeczy nie przydarzyły...tylko, że felgi nie domyte i szyba tłusta po wosku Czy w Looblinie są jakieś bezobsługowe myjnie - typu hand water made dzidz ps. Żeby pojechać na dobrą myjnie ręczną to od 30 zł w górę trzeba liczyć... dzidz
Rekomendowane odpowiedzi