Geronimo25 Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 moje w końcu poszły za pomocą kurjerzy.pl wczoraj mam nadzieje ze odbiór będzie w poniedziałek i ciekawe ile zajmie im przelanie mi kasy na konto :] Ja wysyłając u nich za pobraniem, to tak po 72 godzinach od nadania miałem kasę. to był najlepszy czas a tak normalnie to 4-5 dni [br]Dopisany: 05 Luty 2011, 13:49_________________________________________________I jak kolego po jakim czasie kasa wpłynela na konto??
Gelooo Opublikowano 13 Lutego 2011 Autor Opublikowano 13 Lutego 2011 wysłałem w piątek-> koleś odebrał w poniedziałek-> a w czwartek miałem kase na koncie i w piątek już za pomocą tej stronki tylko w odwrotną stronę idą do mnie 18" jutro odbieram:)
Geronimo25 Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 wysłałem w piątek-> koleś odebrał w poniedziałek-> a w czwartek miałem kase na koncie i w piątek już za pomocą tej stronki tylko w odwrotną stronę idą do mnie 18" jutro odbieram:) czyli te 3-4 dni to norma, tak jak pisałem.
Sistemo Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 najtaniej będziesz miał firmie kurierskiej OPEK. Oto adres www.opek.com.pl
markus85 Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 Wysyłałem za pomocą kurierzy.pl 4 koła z oponami, podzielone na 2 paczki, niestety rozmiar 2xfelga z oponą R15 nie spełniała wymiarów dla DHL i pojechało UPS ale warunkiem jest opakowanie w karton, całość wyniosła 72zł.
prezesik18 Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Ja rok temu sprzedawałem Alu 17" wraz z oponami. Kuriera zamówił kupujący. Ja tylko miałem spakować koła - 2 paczki (chyba maks waga 50kg) i oddać je kurierowi gdy przyjedzie. Koła owinąłem folią przemysłową i było OK
Rekomendowane odpowiedzi