Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 1Z] Czerwony tdik Tczew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hmm... jak mogłem zmienić zdanie, a dlaczego wracają do tych po lifcie?

bo są 3x lepsze

[br]Dopisany: 19 Luty 2011, 10:44_________________________________________________jak już chcesz jakieś diody to kup takie poliftowe ale na ledach :rolleyes:

Opublikowano

7c4eaf93deb0a0fagen.jpg auto kolegi Dawid

k_P1350847.jpg auto kolegi armistead[br]Dopisany: 19 Luty 2011, 10:54_________________________________________________Ps. Chyba się nie obrażą :gwizdanie:

Opublikowano

jeżeli te fotki do Ciebie nie przemawiają, to wejdź w tematy samochodów tych kolegów i sam zobacz resztę fotek :gwizdanie:

Opublikowano

Kolego Pucku chciałem kupić lampki myślałem ze pokarzesz mi coś lepszego, jeśli już odmawiałeś mi ich zakup myślałem ze mnie przekonasz a tu... oki poszukam sobie tylko nie wiem czego szukać ale luzik :wink4:

Opublikowano

szukasz poniżej Twojego wątku, wątku tych kolegów, wchodzi na pierwszą stronę i tam masz pokazane i opisane wszystkie modyfikacje, przewijasz powolutku gdzieś do 1/4 strony i Twoim oczom ukazują się różne fotki aut tych kolegów właśnie z tymi lampami

trudne?

Opublikowano

NO zacząłem oglądać i powiem ci że te po licie nic specjalnego(kwesta gustu) w ogolę bym ich nie kupił szkoda kasy lepiej już zostawić stare chyba że coś znajdę podobnego i zastosuje żarówki ledowe

Opublikowano

byli tacy którzy tak samo się napalili na tego typu ledy, ale każdy z nich zmienił na te ori, sam tego doświadczysz :wink4:

po prostu zmienisz swoje poglądy, po za tym, pewnie masz góra 21 lat, a w tym wieku przychodzą różne dziwne pomysły, chyba każdy się z tym zgodzi :decayed:

Opublikowano

Mateuszu mam tyle samo lat co ty i już w aucie wcześniejszym przerabiałem takie mody wybacz... dałeś mi do myślenia jeszcze się zastanowię nad kupnem. Zainspirowałeś mnie na swój sposób... tylko ja nie chce mieć wszystkiego tak jak inni wcześniej tak miałem i teraz tez (racze)j tak nie będzie zobaczymy zresztą pomyślę... :mysli:

mam teraz wielką burze mózgów i szukam i szukam...

Opublikowano

bartezz111 Pamiętaj samochód robisz dla siebie a nie dla innych samochód ma ciebie cieszysz a nie innych :wink4:

Opublikowano

Dziękuje kolego za te słowa hm... może jednak płytko myślę fajnie by był jak by ktoś mi jakiś fajny pomysł podrzucił :decayed:

Opublikowano

Zobacz te lampy. Auto kolegi PABLO

634ca479fc0200eemed.jpg

Opublikowano

fajny kolorek nie zebym mial taki sam :gwizdanie: :kox: a co do lamp ja tez kiedys mialem ledy ale nie dlugo posiedzialy po pol roku zaczynaja diody sie wypalac i juz nie ma ratunku :confused4: dlatego obstawiam zwykle zarowki :wink4:

Opublikowano

Hmm... a jak by do zwykłych powiedzmy lamp bez ledów wsadzić takie żarówki?

100014_2.jpg

nie będzie żadnego efektu, gdyż szkło lampy za tłumi te diody i będzie wygadało jak zwykła żarówka a nawet to światło będzie mniej rozprowadzone po lampie :)

Opublikowano

Wiesz poszperaj trochę w dziale 'Moja a4' tam każdy robi autko według własnego gustu może akurat coś ci się spodoba.

Ja tak zrobiłem i mam kilka pomysłów

Opublikowano

Mam identyczny kolor jak twój i już szykuje 18" takie jak pokazaleś jak juz bedzie wszystko gotowe wrzuce wkoncu jakies foty bo i gwint juz siedzi :P