Pucek Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 hmm... jak mogłem zmienić zdanie, a dlaczego wracają do tych po lifcie? bo są 3x lepsze [br]Dopisany: 19 Luty 2011, 10:44_________________________________________________jak już chcesz jakieś diody to kup takie poliftowe ale na ledach
bartezz111 Opublikowano 19 Lutego 2011 Autor Opublikowano 19 Lutego 2011 hmm... a znalazł byś mi o jakie ci chodzi i jak to wygląda na ledach?
Pucek Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 auto kolegi Dawid auto kolegi armistead[br]Dopisany: 19 Luty 2011, 10:54_________________________________________________Ps. Chyba się nie obrażą :gwizdanie:
bartezz111 Opublikowano 19 Lutego 2011 Autor Opublikowano 19 Lutego 2011 hmm... Sam nie wiem nic ciekawego a masz jeszcze jakieś inne zdjęcie Pucek proszę cie przekonaj mnie...
Pucek Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 jeżeli te fotki do Ciebie nie przemawiają, to wejdź w tematy samochodów tych kolegów i sam zobacz resztę fotek :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 chyba żartujesz nie potrafisz sam pooglądać auto kolegów? może nie wiesz gdzie szukać, a no tam gdzie założyłeś swój temat http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?board=71.0 lenistwo?
bartezz111 Opublikowano 19 Lutego 2011 Autor Opublikowano 19 Lutego 2011 Kolego Pucku chciałem kupić lampki myślałem ze pokarzesz mi coś lepszego, jeśli już odmawiałeś mi ich zakup myślałem ze mnie przekonasz a tu... oki poszukam sobie tylko nie wiem czego szukać ale luzik
Pucek Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 szukasz poniżej Twojego wątku, wątku tych kolegów, wchodzi na pierwszą stronę i tam masz pokazane i opisane wszystkie modyfikacje, przewijasz powolutku gdzieś do 1/4 strony i Twoim oczom ukazują się różne fotki aut tych kolegów właśnie z tymi lampami trudne?
bartezz111 Opublikowano 19 Lutego 2011 Autor Opublikowano 19 Lutego 2011 NO zacząłem oglądać i powiem ci że te po licie nic specjalnego(kwesta gustu) w ogolę bym ich nie kupił szkoda kasy lepiej już zostawić stare chyba że coś znajdę podobnego i zastosuje żarówki ledowe
Pucek Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 byli tacy którzy tak samo się napalili na tego typu ledy, ale każdy z nich zmienił na te ori, sam tego doświadczysz po prostu zmienisz swoje poglądy, po za tym, pewnie masz góra 21 lat, a w tym wieku przychodzą różne dziwne pomysły, chyba każdy się z tym zgodzi
bartezz111 Opublikowano 19 Lutego 2011 Autor Opublikowano 19 Lutego 2011 Mateuszu mam tyle samo lat co ty i już w aucie wcześniejszym przerabiałem takie mody wybacz... dałeś mi do myślenia jeszcze się zastanowię nad kupnem. Zainspirowałeś mnie na swój sposób... tylko ja nie chce mieć wszystkiego tak jak inni wcześniej tak miałem i teraz tez (racze)j tak nie będzie zobaczymy zresztą pomyślę... mam teraz wielką burze mózgów i szukam i szukam...
koman Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 bartezz111 Pamiętaj samochód robisz dla siebie a nie dla innych samochód ma ciebie cieszysz a nie innych
bartezz111 Opublikowano 19 Lutego 2011 Autor Opublikowano 19 Lutego 2011 Dziękuje kolego za te słowa hm... może jednak płytko myślę fajnie by był jak by ktoś mi jakiś fajny pomysł podrzucił
Robokop Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 fajny kolorek nie zebym mial taki sam :gwizdanie: a co do lamp ja tez kiedys mialem ledy ale nie dlugo posiedzialy po pol roku zaczynaja diody sie wypalac i juz nie ma ratunku dlatego obstawiam zwykle zarowki
bartezz111 Opublikowano 19 Lutego 2011 Autor Opublikowano 19 Lutego 2011 Hmm... a jak by do zwykłych powiedzmy lamp bez ledów wsadzić takie żarówki?
Vandit Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 Hmm... a jak by do zwykłych powiedzmy lamp bez ledów wsadzić takie żarówki? nie będzie żadnego efektu, gdyż szkło lampy za tłumi te diody i będzie wygadało jak zwykła żarówka a nawet to światło będzie mniej rozprowadzone po lampie
koman Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 Wiesz poszperaj trochę w dziale 'Moja a4' tam każdy robi autko według własnego gustu może akurat coś ci się spodoba. Ja tak zrobiłem i mam kilka pomysłów
Gelooo Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 Mam identyczny kolor jak twój i już szykuje 18" takie jak pokazaleś jak juz bedzie wszystko gotowe wrzuce wkoncu jakies foty bo i gwint juz siedzi
Rekomendowane odpowiedzi