Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szkoda tylko ze nie bylo okazji obczaic jego B7mki i to 3.0 Tdi :slina:

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kieras chcesz chusteczki?? :polew:

Opublikowano

Dzisiaj miałem przygode na trasie z skodą i urwałem lewe lusterko niewiecie może gdzie dostane je w bydzi lub okolicy z góry wielkie dzięki :notworthy:

Opublikowano

spróbuj na szrocie na zamczysku :)

Opublikowano

Na Zamczysku :shocked:a kolego powie gdzie to miejwięcej bo ja za bardzo nie kumaty w rejonach :embarrassed:

Opublikowano
  • Autor

tylko ul.podolska /centrum/

Opublikowano

ok chciałem jeszcze dziś to załatwić ale niebardzo wiedziałem gdzie sie zgłosić ps. a ile cena takiego lusterka?

Opublikowano

grzesiek niedoczytałeś chyba do konca , jego a4 miało przygode z fabią :wink4: i teraz potrzebuje lustra do a4

Opublikowano

Nowek najlepszego! ;) Sorry chłopaki za brak tych zdjęć, ale zarobiony jestem. Grzechu twojej furki ci wyślę na maila jeszcze dziś ;)

Opublikowano

Manny :notworthy:[br]Dopisany: 25 Luty 2010, 21:56_________________________________________________

grzesiek niedoczytałeś chyba do konca , jego a4 miało przygode z fabią :wink4: i teraz potrzebuje lustra do a4

:polew:
Opublikowano

nie fabią tylko superb czy jak tam to sie pisze :wink4:

Opublikowano

ok chciałem jeszcze dziś to załatwić ale niebardzo wiedziałem gdzie sie zgłosić ps. a ile cena takiego lusterka?

za nówke (podróba oczywiscie) chca 150zl, niestety nie wiem ile za używane...

Opublikowano
Dzisiaj miałem przygode na trasie z skodą i urwałem lewe lusterko niewiecie może gdzie dostane je w bydzi lub okolicy z góry wielkie dzięki notworthy

Siemanko, ja posiadam lewe lusterko kierowcy od anglika, jeśli jesteś zainteresowany, to możemy się dogadać.

Opublikowano

no tak ale tu są same prawe a ja lewe urwałem jest jedno ale poliwcie i niewiem czy pasuje no i w innym kolorze + lakierka troche drogo :([br]Dopisany: 25 Luty 2010, 22:13_________________________________________________ok a ile taka przyjemność aha bo ja mam dwa czarne będe musial polakierować ale i tak chciałem to kiedyś zrobić :wink4:

Opublikowano

A nie jest tak że w tym lusterku od angola c*uja będzie widać?

Opublikowano

Lepiej się zawczasu zorientować niż później wk***iać.

[br]Dopisany: 25 Luty 2010, 22:30_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_prawe_lusterko-t35516.0.html;msg454195#msg454195

Poza tym nie wiem czy na tyle je wyregulujesz byś cokolwiek widział, moim zdaniem inne jest wnętrze (mocowanie) lustra.

[br]Dopisany: 25 Luty 2010, 22:31_________________________________________________i tu jeszcze jeden bardzo ważny link:

http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t99550.0.html

i bardzo ważna kwestia:

Na wstępie powiem że duże lusterko angielskie pasuje praktycznie P&P ale po odpowiednim ustawieniu lusterka szkło nie ma zachowanej swojej linii (tzn u mnie po ustawieniu lusterka szkło z jednej strony było mocno schowane w obudowę a z drugiej było wyciągnięte)
Opublikowano

Nie ma to jak nasz Reniu i ogarnięte forum :decayed: