Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiec tak proponuje spontan w ta niedziele kto chce to wpadnie kto nie ten nie kto sie pisze to gg[br]Dopisany: 21 Maj 2010, 16:16_________________________________________________Ktoś jeszcze ramki albo smycze??

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja jego ile czytania...NIe macie co robić:P?? Taka ładna pogoda byscie na spacer poszli :evil:

Opublikowano

A wlasnie apropo's ladnej pogody to ja jutro jade na dzialeczke na grilla, jesli ktos ma ochote sie przylaczyc to pisac na gg 5242284 (a teraz ide siorbac %) jakby co odpowiadam z opoznieniem hehehe ew. mozna na kom sie odzywac o ile ktos ma numer hehehe

Opublikowano

Hmmm.... jakąś kiełbaskę z grilla to bym zjadła z wielką przyjemnością... już zapomniałam jaki to rarytas...

Opublikowano
  • Autor

karol to ty rozpal grill a ja przywioze świeze rybki na ruszt heh

Opublikowano

No to może spot u Karola :naughty: Ja mam urodzinki jutro na działeczce ok 14 wiec po południu free :chytry:

Opublikowano

A wlasnie apropo's ladnej pogody to ja jutro jade na dzialeczke na grilla, jesli ktos ma ochote sie przylaczyc to pisac na gg 5242284 (a teraz ide siorbac %) jakby co odpowiadam z opoznieniem hehehe ew. mozna na kom sie odzywac o ile ktos ma numer hehehe

to jest spontan, jak jutro rano zdecydowałbym sie na grila do ciebie podjechac :>

a niektórzy tu sie na SPONTAN od połowy tygodnia sie umawiąją :polew:

spontany się kiedys robiło jak ktos w środę lub niedziele nie planowaną rano napisał żeby mozna było spocik zrobić dziś, ktoś się zadeklarował że podjedzie i tak odbył sie spontan :tongue4:[br]Dopisany: 21 Maj 2010, 22:16_________________________________________________wielka woda nadciaga do torunia :good:

będzie grubo się działo :naughty:

pozdro...

Opublikowano

spontan to my z majkim ostatnio mieliśmy :polew:

Opublikowano

To kto chetny zapraszam do siebie na dzialeczke :) Mozna usmazyc co sie tam chce, jak ktos ma ochote moze nawet sie wykapac bo jeziorko blisko :polew:

Mozemy sie wstepnie umowic na jakas godzine na osowej gorze bo to jakies 15km od Osowej :)

Kto chetny zapisywac sie na liste + nr telefonu (bede informowac smsmem)

1. Karolusss

2. ...

Opublikowano

To kto chetny zapraszam do siebie na dzialeczke :) Mozna usmazyc co sie tam chce, jak ktos ma ochote moze nawet sie wykapac bo jeziorko blisko :polew:

Mozemy sie wstepnie umowic na jakas godzine na osowej gorze bo to jakies 15km od Osowej :)

Kto chetny zapisywac sie na liste + nr telefonu (bede informowac smsmem)

1. Karolusss

2. manny (50/50 jutro się wyjaśni)

swoja droga... Wierzchucinek? czy gdszie ta działencja?

Opublikowano

Jak będzie jeszcze ktoś to my się piszemy no i o której mniej więcej

1. Karolusss

2. Nowek

3.Patrycja

4.manny (50/50 jutro się wyjaśni)

5...

Opublikowano

spontan to my z majkim ostatnio mieliśmy :polew:

jak szybko się uczysz :polew:

to był spontan :naughty:

Opublikowano

Ja mlody to jeszcze cos umiem a nie jak stare pryki :tongue4::polew:

Opublikowano
  • Autor

Jak będzie jeszcze ktoś to my się piszemy no i o której mniej więcej

1. Karolusss

2. Nowek

3.Patrycja

4.manny (50/50 jutro się wyjaśni)

5.felipe+niejadki

Opublikowano

Ja mlody to jeszcze cos umiem a nie jak stare pryki :tongue4::polew:

Nie rozpisuj się już :mysli: żebys nie napisał czesem czegos czego będziesz żałował chłopcze :tongue4:

Opublikowano

Karol jutro napisze Tobie SMS-a czy jade oki

Opublikowano

Ok na smsy, znaki dymne, telefony i takie tam czekam do 11 :)

12-14 mysle ze to odpowiedni moment zeby zaczac grillowac

Mapa dojazdu http://www.zumi.pl/trasa.html?loc1=Bydgoszcz%2C+Kolbego+&loc2=wierzchucinek&byCar=on&trasa=233-234-235-232-246

Jesli ktos nie wie gdzie to moze zorganizujemy jakis wspolny wypad, coby sie ktos po drodze nie zgubil :)

Tel do mnie 604129770 mozna pisac o kazdej porze dnia i nocy, oczywiscie nie gwarantuje ze odpisze hehehe

Manny odnotowalem twoj numer, grzechu of kors czekam na info :) reszta juz wie gdzie mnie szukac

Ps. Felipe, jesli chodzi o rybki to nie ma problemu u mnie ryb to w ciagu roku zjada sie niezle parenascie kg :)

Opublikowano

Jaka szkoda, że jutro pracuję... udanej zabawy, dziewczyny i chłopaki!!![br]Dopisany: 22 Maj 2010, 00:43_________________________________________________czy może ktoś zjeść za mnie rybkę???

Opublikowano

ja ewentualnie bym późnym popołudniem dojechał bo na 14 to nie ma opcji żebym się wyrobił... a w niedzielę coś robimy? dziś d3b4 widziany pod UMK przed TRN ;)

Opublikowano

problem z radiem rozwiazany :)

kupiłem nowe :polew: