Opublikowano 19 Maja 201016 l Bo gaz się sprawdza w zapalniczkach Ja nie mam nic przeciwko śmiganiu na gnoju choć przydało by się żeby ten mój gnojowóz miał ze 400 niutków
Opublikowano 19 Maja 201016 l Autor kierownik, bierz te kombi nie ma co sie zastanawiac, napewno pójdzie w licytacjii za dobre pieniadze..
Opublikowano 19 Maja 201016 l najfajniejsze w dieslu jest to, że wlewam 50 litrów vervy on i robię na zbiorników od 700 do 1100 km a przy tym mogę mieć buta w podłodze i jechać ze znaczną prędkością przy umiarkowanym spalaniu
Opublikowano 19 Maja 201016 l tylko ze ja nie mam tyle ? trzeba bylo tak od razu a nie pisac ze niechcesz diesla
Opublikowano 19 Maja 201016 l Autor pewnie ze chce ale model wyzej czyli B6 oczywiscie w kolorze white dubaj
Opublikowano 19 Maja 201016 l http://moto.allegro.pl/item1042367831_audi_a4_1_8t_bogate_wyposazenie_polecam.html to moim zdaniem dla Kierownika idealne...
Opublikowano 19 Maja 201016 l Witam klubowiczów prośba wejdźcie na wątek http://www.a4-klub.pl/smf/problem_z_turbina-t134556.0.html i pomóżcie koledze jeśli możecie. Za tydzień zorganizuje jakąś zbiórkę pieniędzy!! PS. Taki mały żarcik Cóż innego pisać w takiej sytuacji.
Opublikowano 19 Maja 201016 l http://moto.allegro.pl/item1042367831_audi_a4_1_8t_bogate_wyposazenie_polecam.html to moim zdaniem dla Kierownika idealne... jest piękna ;(
Opublikowano 19 Maja 201016 l http://moto.allegro.pl/item1042367831_audi_a4_1_8t_bogate_wyposazenie_polecam.html to moim zdaniem dla Kierownika idealne... kozak jest audiczka sam bym sie widział w niej polecam
Opublikowano 19 Maja 201016 l tylko koleś by musiał dosłać więcej zdjęć bo to jedno to d*pa - wróżenie z fusów
Opublikowano 19 Maja 201016 l U mnie disel w ogóle by sie nei sprawdził , mam za blisko do szkoły , zimą w ogóle nie łapał by mi temp. , robie max 17 tys km na rok (głównie miasto i krótkie odcinki), a zresztą w ch*j roboty jest z dislami zimą ... a w szczególności problemy z odpaleniem przy dużych mrozach :gwizdanie: I tu się z Tobą nie zgodzę Kiero. Miałem wcześniej diesla i przy minus 20 odpalał na pstryknięcie. Mam szacun dla niech i jestem przekonany że następne autko będzie właśnie klekotem :gwizdanie: Póki co walczę z Turbinką. PS. Widziałeś błędy???? Co o nich sądzisz??
Opublikowano 19 Maja 201016 l widziałem te błędy , wydaje mi sie ze możesz mieć gdzieś nieszczelność , albo przepływka też moze dodatkowo wariować [br]Dopisany: 19 Maj 2010, 22:42_________________________________________________Nie chce mi sie wracać juz do tematu disli , kiedys może sobie kupie (3.0 TDI :gwizdanie: ) jak te warjacje z cenami paliw sie uspokoja , bo jeszcze troche to ON bedzie droższe niż PB
Opublikowano 19 Maja 201016 l Nieszczelność może tak ale zaczęło mi już pięknie świszczeć więc nie sądzę że to tylko nieszczelność [br]Dopisany: 19 Maj 2010, 22:47_________________________________________________ widziałem te błędy , wydaje mi sie ze możesz mieć gdzieś nieszczelność , albo przepływka też moze dodatkowo wariować [br]Dopisany: 19 Maj 2010, 22:42_________________________________________________Nie chce mi sie wracać juz do tematu disli , kiedys może sobie kupie (3.0 TDI :gwizdanie: ) jak te warjacje z cenami paliw sie uspokoja , bo jeszcze troche to ON bedzie droższe niż PB W Anglii ceny ropy są droższe od benzyny już od chyba zawsze więc nas też to czeka. Jestem pewien
Opublikowano 19 Maja 201016 l U mnie disel w ogóle by sie nei sprawdził , mam za blisko do szkoły , zimą w ogóle nie łapał by mi temp. , robie max 17 tys km na rok (głównie miasto i krótkie odcinki), a zresztą w ch*j roboty jest z dislami zimą ... a w szczególności problemy z odpaleniem przy dużych mrozach :gwizdanie: I tu się z Tobą nie zgodzę Kiero. Miałem wcześniej diesla i przy minus 20 odpalał na pstryknięcie. Mam szacun dla niech i jestem przekonany że następne autko będzie właśnie klekotem :gwizdanie: Piekne slowa Marek ... diesel jak dobry z mrozy tez odpala bez najmniejszego problemu
Opublikowano 19 Maja 201016 l Już nie długo wszyscy będziemy jeździć piekarnikami :gwizdanie:[br]Dopisany: 19 Maj 2010, 23:10_________________________________________________Jeszcze trochę i znowu się zacznie naprawda pozamarzanych torfo-wozów , bo wszystko im tam pozamarza
Opublikowano 19 Maja 201016 l Kiero wyluzuj rajtuzy w naturze wszystko musi się zgadzać. Jedni będą jeździć dieslami a inni na benzynie a jeszcze inni na "Polish nitro" :polew: Just like me!!!!!
Opublikowano 19 Maja 201016 l Nie no ogolnie nie mam nic do Disli , ale chce udownidnić kilku osobą (nie z tego forum) , ze benzynka tez ma cos do powiedzenia ... ON peace !