Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja niestety odpadam w takim razie byłem nastawiony na Toruń dzis juz tam jade i zostaje do jutra a z racji tego ze bede pil to do Inowrocławia nie dojade...Zastanawia mnie tylko skad sie biora tak szybkie zmiany planów ustalanych długo wczesniej ale dobra.Pozdro dla wszystkich!

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja niestety odpadam w takim razie byłem nastawiony na Toruń dzis juz tam jade i zostaje do jutra a z racji tego ze bede pil to do Inowrocławia nie dojade...Zastanawia mnie tylko skad sie biora tak szybkie zmiany planów ustalanych długo wczesniej ale dobra.Pozdro dla wszystkich!

z głowy się biorą, z głowy :tongue4: potem przedkładane są na forum i ustalamy,każdy może sie wypowiedzieć i wszystko jest brane pod uwagę nawet jeśli klubowicze z Inowrocławia nie chcieli by u siebie spotu to przyjechali by do torunia i klubowicze z bydgoszczy też :naughty:

spot miał byc w toruniu i klubowicze z bydgoszczy mają taka samą drogę do ina więc im nie robi :gwizdanie:

z torunia też więc chyba jestes oświecony teraz :polew:

pozdrawiam :good:

Opublikowano

nie wiem czy ktoś ma kabelek z CAN bo do B7 jest takie wejście już potrzebne... a jak ktoś ma takie wejście to niech napisze bo też bym musiał zVAGować A3...

Z tego co pamiętam ArturB6 ma takowy, więc Jędrekx proponuję poćwiczyć ukłony i może nam się małe zVAG-owanie wyczesze. :naughty:

Opublikowano

Tomku, do B6 jest inny kabel, OBD z tego co pamiętam..

Opublikowano

Ty prezes Ty mnie tu za duzo nie oswiecaj...Przez telefon inna gadka była :polew: Zobaczymy jak to bedzie jeszcze :tongue4:

Opublikowano

artur ma taki sam kabel jak ja bo chyba nawet mu link aukcji podawalem :mysli: a to jest OBD II i pasuje do B5 i B6

Opublikowano

Rafi, a Twój kabel pasuje do B7? bo ja mam na pewno kabel na CAN i inny nie podchodzi... do B7 też mi się wydaje, że jest kabel CAN, ale głowy nie dam..

Opublikowano

Do b7 jak i do twojej 8p jest juz Can :wink4:

Opublikowano

czyli tak jak mówiłem ;)

Opublikowano

spot miał byc w toruniu i klubowicze z bydgoszczy mają taka samą drogę do ina więc im nie robi :gwizdanie:

ja niestety odpadam bo do 14 pracuje i się nie wyrobie :confused4: .Majki ja (i inni z Fordonu) nie mam takiej samej drogi do Torunia jak do Inowrocławia....bo żeby wylecieć na droge do Ina to musze jeszcze całą Bydgoszcz przejechać,a do Torunia mam wylot praktycznie pod domem :cool1:[br]Dopisany: 26 Czerwiec 2010, 19:24_________________________________________________myjnia zaliczona :beach:
Opublikowano

Majki ja (i inni z Fordonu) nie mam takiej samej drogi do Torunia jak do Inowrocławia....bo żeby wylecieć na droge do Ina to musze jeszcze całą Bydgoszcz przejechać,a do Torunia mam wylot praktycznie pod domem :cool1

z drugiej strony zobacz, że ludzie którzy jeżdżą z nami do Torunia muszą przejechać całą Bydgoszcz żeby się z nami w Strzyżawie spotkać...

Opublikowano

Majki ja (i inni z Fordonu) nie mam takiej samej drogi do Torunia jak do Inowrocławia....bo żeby wylecieć na droge do Ina to musze jeszcze całą Bydgoszcz przejechać,a do Torunia mam wylot praktycznie pod domem :cool1

z drugiej strony zobacz, że ludzie którzy jeżdżą z nami do Torunia muszą przejechać całą Bydgoszcz żeby się z nami w Strzyżawie spotkać...

no wlasnie :cool1: a do B7 jest can

Opublikowano

:wallbash:

nie pisałem tego bo mi coś nie pasuje....tylko czysto w kwestii technicznej przejazdu z punktu A do punktu B :hi:

Opublikowano

Rafi, a Twój kabel pasuje do B7? bo ja mam na pewno kabel na CAN i inny nie podchodzi... do B7 też mi się wydaje, że jest kabel CAN, ale głowy nie dam..

Z tego co wiem kabelek do b7 i wyżej zwie się HEX-CAN ale może być wersja HEX-CAN Pro/ CAN OBD2 i wtedy lata w B6 i B7 no, ale oczywiście nie jestem pewien. :mysli:

Opublikowano

ja mam kabel, ktory pasuje do b6 ...Tomlandia...mowilem na spocie ze do Twojego kabla nie mam niestety bo mi takowy nie potrzebny :wink4:

Podswietlenie kratek nawiewu dorezane :ad: :ad: :ad:

:thumbup::a4fan::banan: :banan: :banan:

Jutro jedziemy do INA...i koniec :tongue4:

Majki a Ty i Twoja ekipa z Toronto jedzie do INA??[br]Dopisany: 26 Czerwiec 2010, 20:41_________________________________________________nowe fotki :wink4:

http://www.a4-klub.pl/smf/b6_awx_2002r_19tdi_by_artur-t126706.90.html[br]Dopisany: 26 Czerwiec 2010, 20:52_________________________________________________Grzechu a Ty o pracy nic nie mowiles i na liste do Torunia sie zapisywales ?? nie?? czyzby do INA bylo Ci za daleko ??? :tongue4:[br]Dopisany: 26 Czerwiec 2010, 21:24

Opublikowano

:wallbash: :wallbash:

To są Nadchodzące urodziny: :polew:[br]Dopisany: 26 Czerwiec 2010, 21:49_________________________________________________Tak przy okazji u nas w kuj-pom nie ma Klubowiczów... są forumowicze ;)

Opublikowano

Reniu a kto cos pisal :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 26 Czerwiec 2010, 21:52_________________________________________________Jedziesz jutro do INA...bo Tomiczka sie pytal czy jedziesz swoim czy ma po Ciebie przyjechac ??

Opublikowano

Grzechu a Ty o pracy nic nie mowiles i na liste do Torunia sie zapisywales ?? nie?? czyzby do INA bylo Ci za daleko ??? :tongue4:

wyszło tak że musze po pracy młodego odebrać od rodziców także nie wyrobie się ze wszystkim(włącznie z obiadem i ogarnięciem się).do Torunia w takim wypadku też bym nie jechał...ew dojechał.do Ina nie jest mi za daleko....jeszcze raz przypomne - spalanie 5,6L na setke w mieście :gwizdanie:

jak ogarne wszystkie mody to napewno wróce do dawnej frekwencji :good:[br]Dopisany: 26 Czerwiec 2010, 22:28_________________________________________________a tu to gorzej jak w sklepie za komuny....nawet octu nie ma :polew:

http://www.a4-klub.pl/smf/kalendarz_kujawskopomorski_testy-t127416.0.html

Opublikowano

Ale rozgorzała dyskusja na temat Ina... :shocked:[br]Dopisany: 26 Czerwiec 2010, 23:13_________________________________________________Artur, muszę jutro oblukać Twoje nawiewy... :polew: