Opublikowano 27 Czerwca 201016 l moja żona jest tak kochana, że nawet przeprowadzkę przełożyła na jutro, żebym mógł być na spocie W nagrodę jedzie ze mną :> . Czy Reniu zabierze swoją ukochaną nie wiem, ale miejsce jest dla wszystkich. W końcu to A 6
Opublikowano 27 Czerwca 201016 l Hej. Witam klubowiczów widzę że szykuje się spotkanie w Inowrocławiu:) A pewnie i oczywiscie zapraszamy wszystkich chetnych Znaczy sie Zuzk@ i Tomiczka zaprasza :gwizdanie: Zaprasza też Tomek, ale nie Tomiczka tylko Tomlandia, Bo to On jest z Ina Zapraszam, Zapraszam z tym, że raczej trochę się spóźnię. No, ale Zuzk@ na pewno stanie na wysokości zadania i wszystkich godnie przywita w mieści na soli... :>
Opublikowano 27 Czerwca 201016 l ja przecież wiecznie żył nie będe :gwizdanie: to niedobrze,bo będe musiał zapasówke i lewarek kupić
Opublikowano 27 Czerwca 201016 l Czy Reniu zabierze swoją ukochaną nie wiem, ale miejsce jest dla wszystkich. W końcu to A 6 Moje dziewczyny mają dzisiaj inne plany więc skład osobowy A6 będzie +1.
Opublikowano 27 Czerwca 201016 l chyba bedzie wsytd...bo o ile dobrze licze z Bydzi pojada 3 auta a reszta co :thumbdown:
Opublikowano 27 Czerwca 201016 l Jesli chodzi o mnie to ja pisalem ze ten weekend zarezerwowany na dzialkogrilloalkoholizowanie sie A wogole to NIEMCY : ANGLIA (2:0) a jeszcze pierwsza polowa sie nie skonczyla!!! ----------------- Wow juz 2:1
Opublikowano 27 Czerwca 201016 l Ale poprzeka teraz z wolnego! Malo bramki z ziemi nie wyrwalo! Sędzia c**j!
Opublikowano 27 Czerwca 201016 l no rzeczywiście sędzia się nie popisał ale już przed meczem było wiadomo że angole z taką grą nie podejdą, chociaż nie można im odmówić że próbowali ja niestety musiałem Ino sobie odpuścić, dzieciaki chore i w domu nie mogę się ruszać
Opublikowano 27 Czerwca 201016 l Tak na szybko(gorąco) wklejam zdjecia ze spotu w Inowrocławiu.Reszte dam jutro. Te i resztę zdjęć wkleję na stronkę ze spotów.Postaram sie jutro to zrobić.Dziękuję wszystkim za super spotkanie
Opublikowano 27 Czerwca 201016 l Dzięki wszystkim za spota!!! Było super!!! Ci, co nie dotarli, niech żałują!!!
Opublikowano 27 Czerwca 201016 l SPOT poprostu PS. NOWEK widziany jak wracalem z Mannym na pieknej - Nowek jestes faja i klamczuch!! Mogles jechac z nami a nie sie tlumaczysz glupio jakas szyna...my sie o Ciebie na spocie martwilismy a Ty sobie furka smigasz Dziekujemy Inowrocławianom za tak mile przyjecie [br]Dopisany: 27 Czerwiec 2010, 21:06_________________________________________________Zuza zobacz jak ladnie wyszlismy na focie Gurbana