Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

własnie tego sie obawiam , chyba zrezygnuje z tego moda , a szkoda , bo odrazu poprawił by wyglad auta

Dzieki za pomoc ! :hi:

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mam pytanie

Czy ktoś sie orientuje w temacie "rezania" prawego lusterka od Anglika do B5 ?

Czytałem ze to szkło jest zwierciadłowe ... i moze byc problem z widocznościom , ale tez wiem że binek miał takiego moda , lecz kurcze na forum to chyba go od dawna nie bylo , a chciałbym wiedziec jak on sobie z tym poradził :hi: ...

Prosze bardzo:

http://www.a4-klub.pl/smf/meetingi_kujawskopomorskie-t20452.0.html;msg1424446#msg1424446

Opublikowano

jest caly watek jak to przelozyc, poszukaj na forum[br]Dopisany: 08 Lipiec 2010, 20:00_________________________________________________no wlasnie

Opublikowano

Reniu jako że masz to forum w małym palcu może podrzuciłbyś mi temat odnośnie oświetlenia wnętrza w B5 po lifcie. Chodzi mi o to jak dobrać się do tych małych lampek w przedniej lampce i jak rozebrać tylną lampkę. Najlepiej jeszcze jakby była rozpiska jakie żarówki tam są. Mam zamiar wymienić wszystko na diody, a z moimi zdolnościami zaraz będę musiał szukać lampek na allegro bo coś połamie :wallbash:. Do postoju zostałem już zmotywowany bo prawy się przepalił :evil:.

Z góry dziękuję :hi:

Fajna skórka :evil:

http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_sprzedam_tapicerke_skorzana_komplet_boczki_fotele_podlokietnik-t142016.0.html

Opublikowano

podwarzasz wszystko delikatnie plaskim śrubunkiem i bedzie jak ta lala ... wszedzie sa prawie żarówki rurkowe 36 mm

Opublikowano

W tej większej to wiem że rurkowe bo już wymieniłem - miałem diody z B4. Ale w tych mniejszych? Musze to na spokojnie obadać ale lekko mam stracha...

Opublikowano

Kempes a na spota zawitasz w niedziele??

Opublikowano

Artur nie chcę nic obiecywać ale ... myślałem o tym :hi:

Opublikowano

Kierownik fura sliczna, oblookalam tak na szybko :good:

Opublikowano

Dziękuje :hi:

Opublikowano
  • Autor

Spot Bydgoszcz, HWS Łuczniczka, godz. 17.00 - mapka dojazdu --> LINK

1. Reniu

2. jedrekx - może być lekkie spóźnienie, ale postaram się dotrzeć (więc obecność 99%)

3. Newman (na nowych kapciach i być moze nowych hamulcach ;P )

4. tomiczka - (obecność na 9.7%), bo tyrani naszej lakierni ustalili niedzielę, jako dzień roboczy

5. Zuzk@

6. Grzechu (0,99%)

7. karolusss 2,5‰

8. ArturB6 wstawiony na jakies 60% - reszta zdazy odparowac

9. Kierownik (jak spirytus 95% kox )

10. MichalG23

11. Felipe+rodzina 99%

Opublikowano

Spot Bydgoszcz, HWS Łuczniczka, godz. 17.00 - mapka dojazdu --> LINK

1. Reniu

2. jedrekx - może być lekkie spóźnienie, ale postaram się dotrzeć (więc obecność 99%)

3. Newman (na nowych kapciach i być moze nowych hamulcach ;P )

4. tomiczka - (obecność na 9.7%), bo tyrani naszej lakierni ustalili niedzielę, jako dzień roboczy

5. Zuzk@

6. Grzechu (0,99%)

7. karolusss 2,5‰

8. ArturB6 wstawiony na jakies 60% - reszta zdazy odparowac

9. Kierownik (jak spirytus 95% kox )

10. MichalG23

11. Felipe+rodzina 99%

witam wszystkich :tongue4:

z całym szacunkiem dla was, pomimo letko napiętej sytuacji i wymianie zdań na forum, co niektórzy wiedzą a w szczególności mój dobry kolega Artur że praktycznie zawsze byłem na spotach nawet sam z torunia :naughty: dużo razy

trochę się u mnie sprawy służbowe zmieniaja ostatnio, nie wiem jak z urlopem będzie :mysli:

nie przyjade na spota w niedziele :wallbash: chcę wykorzystac pogodę więc jadę na cały dzionek nad morze :cool1: i pewnie nie będe żałował bo ma być :heat::beach:

a my nie raz będziemy sie widzieć, chyba że spocik nad morzem zrobimy :gwizdanie:

ogólnie pozdrowionka dla wszystkich :a4fan:

i kiełbase mi zostawić bo w sumie gdzieś kolo takiej godzinki bede wracał, bo przecież finał mundialu :kox:

Opublikowano

Majki, a gdzie nad morze lecisz?

Opublikowano

Majki, a gdzie nad morze lecisz?

miejscowość nazywa się WICIE kilka km od Jarosławca, obok jeziora Kopań, fajny jest tam przesmyk między morzem i jeziorem, mam tam znajomych, fajne małe miasteczko bez duzego natłoku :>

i do Darłowa jeszcze zagladam tez do znajomych :good:

Opublikowano

Majki, widzę, że podróżujesz... jeszcze przebijesz moje osiągi w kilometrach... :naughty:[br]Dopisany: 08 Lipiec 2010, 22:51_________________________________________________

z całym szacunkiem dla was, pomimo letko napiętej sytuacji i wymianie zdań na forum, co niektórzy wiedzą a w szczególności mój dobry kolega Artur że praktycznie zawsze byłem na spotach nawet sam z torunia :naughty: dużo razy

Majki nie zaczynajcie znów :bicz3:

Opublikowano

Majki, widzę, że podróżujesz... jeszcze przebijesz moje osiągi w kilometrach... :naughty:[br]Dopisany: 08 Lipiec 2010, 22:51_________________________________________________

Majki nie zaczynajcie znów :bicz3:

:mysli:

chyba nie musze przebijac nikogo Zuzk@ :naughty:

średnio robię między 3 a 4 tyś w miesiącu swoja audi :kox:

jest własnie 27 miesiąc posiadania mojej audi i pykło 100 tys km :silacz:

Opublikowano
:shocked:
Opublikowano

no tak, przebiegi duże ale silnik śmiga ja zegarek :good: takie realia, sprawy słuzbowe i prywatne załatwiam swoim autem, audi to audi :naughty:

pozdrowionka :good:

dobranoc :JC_fan:

Opublikowano

no widze ze szykuje sie 11 aut z załogami...wiec spot bedzie udany :wink4:

Opublikowano
:bry: