Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja w piatek odpadam... w pracy do 22 :thumbdown:

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:bry:

wszystkim

laptop mi padł :wallbash: więc jakby coś się działo (spot,spontan,zlot) to dawać info przez SMS-a :hi:

pozdro

Opublikowano

Bez urazy chlopacy ale albo ustawicie ta pierdo... policje i parkingowych w turoniu albo przestane tam jeździć... :angry:Mandat za to ze z babka (inwalida) postawiłem samochód na starówce i nie uniosłem opłaty za parking z której jestem zwolniony... Po raz 2 juz potraktowali bydgoszczanina jak przyjaciela naprawdę..

Opublikowano

Mi w piątek też by pasowało, ale dużo wcześniej... Także jakby ktoś chciał poświęcić godzinkę mniej więcej o 16:30 to podjadę :>

Opublikowano

Bez urazy chlopacy ale albo ustawicie ta pierdo... policje i parkingowych w turoniu albo przestane tam jeździć... :angry:Mandat za to ze z babka (inwalida) postawiłem samochód na starówce i nie uniosłem opłaty za parking z której jestem zwolniony... Po raz 2 juz potraktowali bydgoszczanina jak przyjaciela naprawdę..

u nas kolegów z Torunia nie lepiej traktują....tak to już jest niestety.ale nasze Krzyżaki klubowe swoje chłopy :good:[br]Dopisany: 19 Lipiec 2010, 17:24_________________________________________________

Mi w piątek też by pasowało, ale dużo wcześniej... Także jakby ktoś chciał poświęcić godzinkę mniej więcej o 16:30 to podjadę :>

ja mam urlop więc nie widze problemu :good:

jak co to sms :wallbash:

Opublikowano

Nowek masz moje smycze ??

moze bys podjechal tam gdzie byles kiedys na tej gorce u mnie z Patrycja?? :wink4:

Bo ja nie mam kiedy sie po nie zglosic

Opublikowano

Nowek masz moje smycze ??

to nie wiedziałeś że termin na odbiór to 3 dni :polew:
Opublikowano

sa tu jacys spamerzy?? :wink4:

o spamie mowa :decayed: zapraszam tu http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=143328.0

A Ty kiedy zawitasz do PL??

Heloł, jestem jak zawsze, Artur... :tongue4:

no na Ciebie zawsze mozna liczyc :wink4:

niedlugo na spocie sie pojawie jesli przygarniecie mnie ze kirownica z innej strony :decayed:

nie ma mowy! ile razy mam Ci Michas pisac ze albo kiera z lewej albo sie nie pokazuj :evil:

Opublikowano

sa tu jacys spamerzy?? :wink4:

o spamie mowa :decayed: zapraszam tu http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=143328.0

A Ty kiedy zawitasz do PL??

Heloł, jestem jak zawsze, Artur... :tongue4:

no na Ciebie zawsze mozna liczyc :wink4:

niedlugo na spocie sie pojawie jesli przygarniecie mnie ze kirownica z innej strony :decayed:

nie ma mowy! ile razy mam Ci Michas pisac ze albo kiera z lewej albo sie nie pokazuj :evil:

dzieki jasiu a ja myslalem ze ze wzgledu na stara znajomosc bede mogl sie pojawic :polew:
Opublikowano

Napiszę jeszcze tu, bo pisałem w giełdzie, ale tam pewnie mało kto zagląda

Ma ktoś plastikowy klosz od tylnej lampy (lewej) B5 avant przedliftową ponadliczbową? Miałem nieudane cofanie i troche sie posypała ;]

Chętnie odkupię :)

Opublikowano

Artur sam szukam czasu moj dzien ma 30 godzin...

Opublikowano

...moj dzien ma 30 godzin...

Nowek zdradz mi tajemnice jak to zrobic? :) Tylko nie mow ze musze sie zrobic na "Kudłatego" :polew:

Opublikowano

Cofam zegar jak dochodzi do 24;] i żyje jednym dniem jakieś piwo? :cool1:

Opublikowano

Na piątek jestem chętny! :good:

Dopiero dzisiaj mój mechanik dorwał się do auta, okazało się, że nie padła pompa wspomagania, tylko przekładnia kierownicza :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: Cholera, ciężka sprawa, koszt zdecydowanie wyższy...

Opublikowano

ponoc od ciula roboty jest z wyciagnieciem..... tez ostatnio o tym gadalem z moim mechanikiem

Opublikowano

ponoc od ciula roboty jest z wyciagnieciem..... tez ostatnio o tym gadalem z moim mechanikiem

Tym się najmniej martwię, za robociznę dużo mnie nie skasuje, to dobry znajomy. Chyba najlepszym rozwiązaniem będzie regeneracja tej maglownicy, koszt i tak spory...
Opublikowano

A kuku... mnie piątek nie pasuje... sobota bardziej...

No ale cóż, może zobaczymy się w najgorszym razie za 2 tygodnie!!!

Opublikowano

Dzień Dobry :hi: zapowiada się kolejny przyjemny dzionek bez upałów

Opublikowano

Doberek :hi::kawa: