Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

FsHyStChIcH fAs LuBiEm :kox:

:polew: :polew: :polew:

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

widzę wszyscy w dobrych nastrojach :tongue4: chyba to przez poniedziałek i kolejny roboczy tydzień :gwizdanie:

Dzień dobry wszystkim :hi:

Opublikowano

Witam wszystkich ;)

Opublikowano

:bry:

udanego dnia zycze :cool1:

Opublikowano

:siema:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

to ja sie zaczne udzielac bo trzeba zaczac, zaniedbalem troszke :gwizdanie:

Opublikowano

co tu taka cisza??

sumienie wszystkich gryzie że na spocie nie byli?? :naughty:[br]Dopisany: 09 Sierpień 2010, 18:04_________________________________________________sraczka.jpg

:polew: :polew:

Opublikowano

HEh Jendras masz cos ostatnio czesto przyjemnosc mnie namierzac :naughty: zaraz zaraz a moze Ty mnie jawnie śledzisz :cool1::naughty:??

Opublikowano
:siema: nie mam narazie neta ;( wiec jak by byly jakies plany co do spota prosze o informacje smskiem :> to napewno bede
Opublikowano

[quote name=wera :) ]

jak by byly jakies plany co do spota prosze o informacje smskiem :> to napewno bede

to podaj nr :naughty:

Opublikowano

napisalam :tongue4:

Opublikowano

:hi: Niestety wczoraj miałem wypadek(ale nie samochodem) i nie będzie mnie jakiś czas na forum.Byłem w szpitalu ale wolałem na niedzielę zostać w domu.Jutro mam stawić się do szpitala a we wtorek mam operację.Mam pękniętą stopę czy kostkę w 4 miejscach :kwasny: Jeszcze dziś będę na forum ale na spota nie dam rady przyjechać,nawet chodzić nie dam rady.Życze wszystkim miłego spota w Toruniu,mam nadzieję że nie będzie padać :decayed:

dzisiaj rozmawiałem z Grzegorzem, nie czuje się najlepiej, jeśli będzie taka możliwośc może ktoś wybierze się ze mna odwiedzić kolege w szpitalu??!

Opublikowano

[quote name=wera :) ]

napisalam :tongue4:

to teraz będe po nocach wydzwaniać :evil:[br]Dopisany: 09 Sierpień 2010, 20:14_________________________________________________nowy klubowicz....na najbliższy spot przyjedzie :kox:

08audi01malysz.jpg[br]Dopisany: 09 Sierpień 2010, 20:14_________________________________________________

:hi: Niestety wczoraj miałem wypadek(ale nie samochodem) i nie będzie mnie jakiś czas na forum.Byłem w szpitalu ale wolałem na niedzielę zostać w domu.Jutro mam stawić się do szpitala a we wtorek mam operację.Mam pękniętą stopę czy kostkę w 4 miejscach :kwasny: Jeszcze dziś będę na forum ale na spota nie dam rady przyjechać,nawet chodzić nie dam rady.Życze wszystkim miłego spota w Toruniu,mam nadzieję że nie będzie padać :decayed:

dzisiaj rozmawiałem z Grzegorzem, nie czuje się najlepiej, jeśli będzie taka możliwośc może ktoś wybierze się ze mna odwiedzić kolege w szpitalu??!

jak co to pozdrów Go od ekipy kuj-pom :hi:
Opublikowano

Petara po prostu czasami tamtędy wracam z Grudziądza bo jest mniejszy ruch ;) Damian jak najbardziej pozdrów Grzegorza! Artur na jakim filmie byłeś? :naughty:

Opublikowano

bylem na step up :tongue4: [br]Dopisany: 10 Sierpień 2010, 01:23_________________________________________________teraz wrocilem ze starego rynku i w glowie szum :wink4:

dobranoc :good:

Opublikowano
:siema:
Opublikowano
:hi:
Opublikowano

:bry:

Jak tam dzionek? ;)

hcufr4ce308dfb99cc035d4.jpg

:gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: