Opublikowano 19 Sierpnia 201015 l Zastanawiam się czy takie sytuacje muszą mieć miejsce.Może czasem lepiej ugryść się w język i zamilczeć niż kogoś obrażać.Sami powiedzcie co o nas pomyślą inni z forum.Każdy forumowicz może tu wejść i zobaczyć jak pięknie rozmawiamy ze sobą Chyba lepiej porozmawiać o tym co nas interesuje,o naszych pasjach ,problemach itd.Mam nadzieję że to chyba było już ostatni raz.Jesteśmy dorosłymi ludzmi,a nie jakimiś tam młokosami co szukają zaczepki i tylko robią ferment na forum,dążąc do kłótni i waśni.Jak mogą dołączyć do nas nowi ludzie skoro widzą takie sytuacje?Przepraszam jeżeli kogoś uraziłem,ale nie chodziło mi o to.Chyba reszta kolegów podziela moje zdanie? Jak najbardziej się z tym zgadzam. Liczę na to, że w przyszłości podobne sytuacje nie będą się zdarzały.
Opublikowano 19 Sierpnia 201015 l bardzo sympatyczna i piekna dziewczyna... troszke ang. do podszlifowania trudno się z tym nie zgodzić
Opublikowano 19 Sierpnia 201015 l Już ludzie od nas uciekają(żartuję).Nasz kolega klubowy chce sprzedać swoją białą parówkę. http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C14730701 Może ktoś szuka Awancika?
Opublikowano 19 Sierpnia 201015 l z tego co pamiętam już kiedyś robił przymiarkę do sprzedaży... ładne auto i dużo za nie nie chce..
Opublikowano 19 Sierpnia 201015 l Jeszcze nic nie mówił,autko kilka razy było u mnie w garażu.Godne polecenia ,no i jak pisał Jędrzej -za dużo za nie nie chce.Może sąsiada namówię,ale on szuka Astry 2 .
Opublikowano 19 Sierpnia 201015 l a do ilu chce tą Astrę? bo mój brat szuka kupca na swoją, a jego przyszły teść nie jest do końca zdecydowany
Opublikowano 19 Sierpnia 201015 l ta biała jest spoko.. fele git, FIS, wydech nie świadczący o dieslu
Opublikowano 19 Sierpnia 201015 l Miał robić program i inne pierdoły w silniku. Kata chyba wywalał, robił reszte?
Opublikowano 19 Sierpnia 201015 l mocny artukuł http://www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100729/TORUN01/808377316
Opublikowano 19 Sierpnia 201015 l Siema panowie i panie co tam slychać?Kiedy jakis spocik? :gwizdanie:
Opublikowano 19 Sierpnia 201015 l Witam, panie i panowie mam pytanie, nie wybiera sie ktos w najblizszym czasie w okolice niemiec ESSEN, DORTMUND albo okolice ? Albo moze zna ktos jakas dobra TANIA firme przewozowa, chcialbym wyslac z niemiec do polski paczke a może podejdz do przewoźników międzynarodowych (Domis-Tour przy PKS) albo od razu na PKS na perony międzynarodowe (te z tyłu dworca) i zapytaj się kierowcy czy nie ma miejsca na dodatkowy bagaż. Dasz 30zł i gra gitara. Ja tak wysyłałem do Dusseldorfu bagaże
Opublikowano 19 Sierpnia 201015 l widze ze jednak dugi raz pod rząd szykuje sie spot w bydgoszczy wiekszość potencjalnych uczestników jest z bydzi więc nic dziwnego ze pewnie tak zostanie :gwizdanie: dzieki za szacun i moje ostatnie poświecenie nie bądźcie żałośni,pokażcie że bydgoszcz jest stac na przyjazd do torunia i bierzcie przykład z Grzecha, ostatnio widziałem wasze mordy w bydgoszczy wiec chcialbym tez w toruniu w kolejności po bydgoszczy gdzie ostatnio był spot nie wazne cz to co tydzień co dwa kolejność sie liczy pozdrawionka
Opublikowano 19 Sierpnia 201015 l Witam wieczorkiem Kierownik widziany o 13:10 na Kamiennej :gwizdanie: