Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dokumentacja jakaś musi być :kox: czekam w takim razie na efekt końcowy :kox:

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

many a po Ci komp? musisz przekodowac licznik? czy chcesz wylaczyc jakies bajery? masuj wszystko i bedie git :naughty:

Opublikowano

Na dziś koniec. FIS generalnie działa. Muszę kupić czujki sprysków, temp oleju, i temp zewn. Niestety muszę jeszcze posiedzieć jutro, bo nie pokazuje mi spalania,musiałem się źle podpiąć. No i jeszcze prawie wszystkie żarówki powymieniać.

Jak na razie średnio ;)

RDS też nie działa na razie...

Opublikowano

Manny.... dajesz rade :good:

Opublikowano

Manny :good:

Jedrzej dzieki za fotki :good:

Opublikowano

spoko.. mało niestety.. :wallbash: gdyby ten pajac nas nie wywalił z Kauflandu to pewnie byłoby więcej :kwasny:

Opublikowano

o przepraszam ... on nas nie wywalił , sami pojechaliśmy :decayed:

Opublikowano

no dobra, ale podszedł do nas z zamiarem przegonienia nas ;) a potem stał i patrzył czy robimy zdjęcia :polew:

Opublikowano

ale rozpieprzył mnie tym tekstem ...

- To jest parking dla klientów ... " ale dużo macie tych klientów ... "

Opublikowano

Jedrek fotki :good:

Manny sam grzebales z tym licznikiem itd??? [br]Dopisany: 23 Sierpień 2010, 22:41_________________________________________________aha kieras co to za wrzuta w dziale fotki... :evil:

Opublikowano

To do przedzielenia postów by nie skleiło następujących po sobie postów jednego użytkownika ;)

Opublikowano

Przerywnik ... zeby nie bylo posta pod postem ze strony Jędrzeja [br]Dopisany: 23 Sierpień 2010, 22:52_________________________________________________A Reniu już wyjaśnił :decayed:

Opublikowano

upsss :embarrassed: nie pomyslalem o tym :tongue4:

Opublikowano
:bry: No i chyba tak po cichu powiem że :a4fan: biała parówka zostaje w Toruniu,ale lepiej niech wypowie się sprzedajacy :gwizdanie:
Opublikowano

Bry wszystkim ;)

Na dziś koniec. FIS generalnie działa. Muszę kupić czujki sprysków, temp oleju, i temp zewn. Niestety muszę jeszcze posiedzieć jutro, bo nie pokazuje mi spalania,musiałem się źle podpiąć. No i jeszcze prawie wszystkie żarówki powymieniać.

Jak na razie średnio ;)

RDS też nie działa na razie...

Wczoraj wieczorem się przejechałem i jednak spalanie i wszystkie informacje pokazuje. :good: :good: :good:

Najprawdopodobniej trzeba odblokować, żeby pokazywało RDS, bo wpiąłem się na pewno dobrze.

Z rzeczy bardziej przykrych: Coś nie działa wyświetlacz z przebiegiem i przejechanym dystansem na paliwie. I jedna linia FISu przepalona. Jak wszystkim czasami przy postoju pokazuje mi spalanie ~51.3.

Jedrek fotki :good:

Manny sam grzebales z tym licznikiem itd??? [br]Dopisany: 23 Sierpień 2010, 22:41_________________________________________________aha kieras co to za wrzuta w dziale fotki... :evil:

Powiem szczerze, na początku przerażała mnie akcja FIS, ale po przeczytaniu wątku na forum od deski do deski spisałem wszystkie informacje i stwierdziłem, że to nie takie trudne. Jak się okazało miałem rację. Nie taki diabeł straszny. No i dobrze, że Dropsoneowi d*py nie zawracałem ;)

Manny.... dajesz rade :good:

A co mam nie dawać :D
Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Najnowsze wieści:

Wszystko w 100% działa :D powymieniane wszystkie żarówki i śmiga aż miło!

Jest do 9:00 ktoś z Vagiem dostępny w bydgoszczy? Ruszam do Sopotu, a chętnie odblokowałbym RDS-a.

Opublikowano

Super mod :good: Też myślę o nim,ale najpierw chip i wtryski :gwizdanie: Szerokiej drogi do Sopotu :cool1:

Opublikowano

Super Manny :good: Dorzuć podświetlane kratki :gwizdanie: mi przez ponad dwa lata to się nie chce udać :sarcastic: