Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Majki final jedzie sie o zloto...a Unibax niestety jedzie w fanale pocieszenia :confused4:

czytamy dokładnie czytamy kolego :tongue4:[br]Dopisany: 26 Wrzesień 2010, 11:51_________________________________________________

Majki final jedzie sie o zloto...a Unibax niestety jedzie w fanale pocieszenia :confused4:

czytamy dokładnie czytamy kolego :tongue4:

pisałem przecież że o brąz ostatecznie a nie finał :naughty:

cos z oczkami mamy :polew:[br]Dopisany: 26 Wrzesień 2010, 11:55_________________________________________________[quote name=jedrekx

[br]Dopisany: 26 Wrzesień 2010, 12:31_________________________________________________Majki ale Ty jestes wesoly Romek...zmieniles swojego posta o 11:51...akurat wzrok mam dobry :bicz:

może, nie przypominam sobie, złapałeś mnie za słówko poprostu co nie zminia tego że o brąz i do PIERWSZEJ LIGI :tongue4:

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jakby ktoś z Bydgoszczy leciał to ja też chętnie podjadę :)

Opublikowano

z całym szacunkiem dla ciebie

napisz że spontan dzis w bydgoszczy organizujesz pod łuczniczką, pogoda za***ista fajnie wykorzystać i na bajerke się spotkać, wtedy zobaczysz zainteresowanie :sick3:

ja sie cieszę że w toruniu wkońcu ekipa sie powieksza i można cos spontanicznie organizowac na bajerkę albo imprezkę, zawsze sam wszedzie jeździłem

pozdrowionka

Opublikowano

dlatego ja chętnie dziś podjadę bo za tydzień nie będę mógł :wallbash: na 99,9% będę w DE

Opublikowano

napisz że spontan dzis w bydgoszczy organizujesz pod łuczniczką, pogoda za***ista fajnie wykorzystać i na bajerke się spotkać, wtedy zobaczysz zainteresowanie :sick3:

ja sie cieszę że w toruniu wkońcu ekipa sie powieksza i można cos spontanicznie organizowac na bajerkę albo imprezkę, zawsze sam wszedzie jeździłem

pozdrowionka

Ekipa w Toruniu sie powiększa i to bardzo dobrze... cała gromadka naprawde wesoła... kilka chwil wystarczy i spontan zoorganizowany

[br]Dopisany: 26 Wrzesień 2010, 13:54_________________________________________________to jakieś konkretne decyzje ze strony kolegów z Bydgoszczy co do dzisiaj?? może jeszcze ktoś potowarzyszy Jędrzejowi?? :> oczyswiście szacun dla Ciebie że masz chęć...

Opublikowano

Z mojej strony chęci też są, jak najbardziej. Wszystko zależy jak mi przeprowadzka dzisiaj pójdzie...

Opublikowano

dobra Bydgoszczanie to jak ktoś chce to spotkajmy się o 15:30 w Strzyżawie i wyjazd o 15:40 żeby dojechać na parking koło tego krzyża.

Opublikowano

dokładnie :mysli: szacun dla ciebie ale jest godzina 14 i nic sie nie dzieje w tej sprawie, z torunia byłbym ja, damian i krzychu a z bydzi tylko ty, komar na żużel idzie i tak troszke lipnie :wallbash:

damian pisał cos o 16 godz

ale może tak 18 19 byłoby optymalniej :mysli:

chyba z braku zainteresowania tym spontanem dzisiejszym damy sobie jednak spokój nic na siłe uważam a ciebie serdecznie pozdrawiam :good:

pozdrowionka dla reszty ekipy tymbardziej :good:

miłego reszty dnia :cool1:

Opublikowano

to ostatecznie coś jest czy nie? bo nie wiem jak sobie czas organizować :decayed:

Opublikowano

Podobno brał udział ten osobowy Mesio.Podobno jego wina,ale jezeli to ori niemiec to pewnie bedzie wina naszego kierowcy

Opublikowano

zgadza sie czerwony Mercedes... kierowała Kobieta... [br]Dopisany: 26 Wrzesień 2010, 15:05_________________________________________________jak tam niedzielka mija??? :tongue4:

Opublikowano

ale mam zjebany plan na uczelni :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano
tak było jak miał 90km to jak wyczyścisz turbo daj cyna i sprawdzimy:) :mysli:
Opublikowano

no to Krzysiu teraz musi pokazać na co stać białą parówe :naughty: :naughty:

Opublikowano

ale mam zjebany plan na uczelni :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

No co ty? :D
Opublikowano

Majki na siłę tworzysz jakieś podziały :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

U góry masz podwieszone gdzie jest następny planowany spot a nie czepiasz się że ludzie mają inne plany akurat wtedy kiedy masz ochotę pogadać :gwizdanie:

Opublikowano

Majki na siłę tworzysz jakieś podziały :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

U góry masz podwieszone gdzie jest następny planowany spot a nie czepiasz się że ludzie mają inne plany akurat wtedy kiedy masz ochotę pogadać :gwizdanie:

:good: :good: :good: :good:

Opublikowano

No i mamy brąz :good: Mimo wygranej jakos nie czuję satysfakcji.