Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak zasilanie jest doprowadzone...to juz jest sprawdzone :evil:

a z ina sprzedaje takie cacka slawek27 o ile nie przekrecilem nicku :good:

Hehhe Artur nie wiedzialem ze Ty sprawdzales :naughty:

A co do slawka27 to dzieki za info napisze do niego PW moze sam jest w stanie zajrzec :)

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

forspam87 czy to oryginalny przebieg :mysli: tego najstarsi górale nie wiedzą :kox: trzeba sprawdzić :wallbash:

czasem lepiej nie sprawdzać, bo można się załamać :D

Opublikowano

krzychu damiana drapneli a mi jakas piz.a wymusil i dobrze ze niemam takich klocow jak ty bo by bylo boom a z tego bym nie byl zadowolony :thumbdown::wallbash:

Opublikowano

forspam87 czy to oryginalny przebieg :mysli: tego najstarsi górale nie wiedzą :kox: trzeba sprawdzić :wallbash:

czasem lepiej nie sprawdzać, bo można się załamać :D

[br]Dopisany: 05 Październik 2010, 22:58_________________________________________________Ale wole wiedzieć na czym stoję,dziś stwierdziłem że chyba mnie czeka wymiana uszczelki pod głowicą :wallbash: wymieniał ktoś? mniej więcej jakie koszta?
Opublikowano

roboty sporo w AJL-u , zreszta jak w kazdym 1.8/1.8T

a po czym stwierdziłeś ze jest do wymiany ?

Opublikowano

tak zasilanie jest doprowadzone...to juz jest sprawdzone :evil:

a z ina sprzedaje takie cacka slawek27 o ile nie przekrecilem nicku :good:

Hehhe Artur nie wiedzialem ze Ty sprawdzales :naughty:

A co do slawka27 to dzieki za info napisze do niego PW moze sam jest w stanie zajrzec :)

Karolusss nikt nie powiedzial, ze ja sprawdzalem ale dawno dawno temu slyszalem, ze bylo sprwdzane i zasilanie jest :mysli:

Opublikowano

musztarda na korku wlewu oleju i wody poza tym syf sie robi czarny w zbiorniczku :wallbash: jestem mechanikiem z wykształcenia :cool1:

Opublikowano

no tak ... jak tak to lipton

- zwalanie przodu ... rozpięcie rozrządu ... planowanie głowicy ... ja odrazu zmieniałbym olej i płyn chłodniczy ... = koszta spore

roboty trochę jest .... więc i robocizna sporo wyjdzie :confused4:

Opublikowano

sam będe robił :decayed: rozrząd i tak do wymiany,olej tyż niedawno ją kupiłem i musze wszystko powymieniać i sie właśnie zastanawiam czy teraz rozrząd wymieniać czy jak sie uszczelka bardziej posypie ale z drugiej strony jak paska nie wymienie i strzeli to lipa :wallbash:a 2 razy pasek wymieniać to też bez sensu :kwasny:[br]Dopisany: 05 Październik 2010, 23:32_________________________________________________bo jak sie raz zdejmie pasek to już nie powinno sie go zakładać :thumbdown:[br]Dopisany: 05 Październik 2010, 23:33_________________________________________________a może bym sobie remoncik silnika zafundował :mysli:

Opublikowano

no tak ... lepiej zrobić wszystko na raz ...

bynajmniej sam bym tak zrobił

masz może blokatory do rozrządu do 1.8 ? :naughty:

Opublikowano

nie,ale są sposoby bez blokatorów żeby wymienić:) wystarczy korektor do papieru:naughty:

Opublikowano

oj znam już takich co po zdjęciu paska ... wałki sie rozjechały a pozniej był płacz :kox:

Opublikowano

ja mam 1 wałek :decayed: prosta jak drut jest wymiana rozrządu,tylko trzeba sie troche znać

Opublikowano

krzychu damiana drapneli a mi jakas piz.a wymusil i dobrze ze niemam takich klocow jak ty bo by bylo boom a z tego bym nie byl zadowolony :thumbdown::wallbash:

przygody jakieś musza być :tongue4: :tongue4: jeżdzą takie pajace ... mnie drapneli niestety, ale nie ma sie co chwalić :no:

Opublikowano

z 2 wałkami tez wymieniałem w sceniku volvo i paru innych :decayed: chyba że nie ma klina na wale od koła zebatego paska to muszą być jak w fordzie focusie sti chyba.[br]Dopisany: 05 Październik 2010, 23:59_________________________________________________http://www.polskajazda.pl/foto/foto-zoom/Nosbdscf1350l.jpg widzieliście ją?? :slina: :slina: :slina:[br]Dopisany: 06 Październik 2010, 00:56_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=15389.0

Opublikowano

Juz troche inaczej wyglada :D

Opublikowano
:siema:
Opublikowano
:bry:
Opublikowano

haha oj dobrajeszcze pozostaje tył :kox:

przygody jakieś musza być :tongue4: :tongue4: jeżdzą takie pajace ... mnie drapneli niestety, ale nie ma sie co chwalić :no:

ja jadę a patrze za Tobą koguty, i tak myślę to trzeba miec szczęscie :> a tak wogóle to :bry:
Opublikowano

ty krzychu a ty sie patrz jak jade a nie na dupeczki na przystankach! trabilem na ciebie i machalem ale widzialem ze chyba spotkales milosc swojego zycia bo wpatrzony byles :polew: