Opublikowano 8 Stycznia 201115 l SPOT IN BYDGOSZCZ 09.01.2011 TESCO + BONUS - PIZZA 1.Grzechu + bonus 2.Damian + bonus 3.Krzychu + bonus 4.Wiśnia + bonus 5.Reniu 6.Artur 7.Jędrek 8.wera 9.blondi + bonus 10.Newman a na ktora?
Opublikowano 8 Stycznia 201115 l Wiśnia się z Kobietą wybiera więc sama nie będziesz na pewno. No to super :>
Opublikowano 9 Stycznia 201115 l I czy będzie jeszcze jakaś koleżanka bo jak tylko ja to lipa:/Iza będzie ale tylko na bonusie
Opublikowano 9 Stycznia 201115 l Ale ja mam jeszcze pytanie... o ktorej godzinie? I czy będzie jeszcze jakaś koleżanka bo jak tylko ja to lipa:/ a widzę, że Wera się nie pisze na bonus:/ no chyba, ze zmienisz zdanie?? :> niestety dzis nie dysponuje taka iloscia czasu wiec bede tylko w tesco
Opublikowano 9 Stycznia 201115 l vera pod TESCO na sportowo bądź ubrana bez sprzętu [br]Dopisany: 09 Styczeń 2011, 10:15_________________________________________________wujek Adi na filmiku wymiata trzeba ten filmik wysłać do zarządu dróg
Opublikowano 9 Stycznia 201115 l pisałem juz predzej... ale napisze jeszcze raz.... zbiórka o godz: 16.05 na parkingu Piotra i Pawła przy Broniewskiego... wyjeżdzamy o 16.15
Opublikowano 9 Stycznia 201115 l jak kto lubi, majac dostep do wifi naprawde sporo mozna w nim nagrzebac, dosyc dobrze przeglada sie internet, i filmy np na youtube, nie mialem predzej do czynienia z tego typu telefonami wiec ciezko porownac mi go do czegos Co do telefonu to cena dobra, aczkolwiek wyczytałem w necie, że bateria słabo trzyma, a ja przy swoim nowym telefonie chciałem uniknąć częstego ładowania. [br]Dopisany: 09 Styczeń 2011, 12:18_________________________________________________[quote name=wera ] niestety dzis nie dysponuje taka iloscia czasu wiec bede tylko w tesco TESCO
Opublikowano 9 Stycznia 201115 l Nosba fura w prawym górnym rogu Poodświeżaj trochę stronę to zobaczysz również inne ciekawe furki Dzieńdoberek
Opublikowano 9 Stycznia 201115 l SPOT IN BYDGOSZCZ 09.01.2011 TESCO + BONUS - PIZZA 1.Grzechu + bonus 2.Damian + bonus 3.Krzychu + bonus 4.Wiśnia + bonus 5.Reniu 6.Artur 7.Jędrek 8.wera 9.blondi + bonus 10.Newman a na ktora? standardowo 18
Opublikowano 9 Stycznia 201115 l Nosba fura w prawym górnym rogu Poodświeżaj trochę stronę to zobaczysz również inne ciekawe furki Dzieńdoberek twoja tez
Opublikowano 9 Stycznia 201115 l Jędras, weź na spot koszulkę jak możesz Postaram się choć na chwilę wpaść...
Opublikowano 9 Stycznia 201115 l tak czytam i widze ze troche autek bedzie...a czy ja dojade z tym bolemm glowy ;(
Opublikowano 9 Stycznia 201115 l tak czytam i widze ze troche autek bedzie...a czy ja dojade z tym bolemm glowy ;( jak juz wyjedziesz to cie przestanie bolec :> :>